AKTUELNO

Član GO SNS Dušan Kozarev kaže su svi napadi na predsednika Srbije i politku po pitanju KiM inspirisani iz jednog centra i da im je cilj nanošenje štete državnim naporima da se problemi na Kosovu i Metohiji reše u korist Srbije i srpskog naroda.

Svakodnevni besmisleni napadi na predsednika Aleksandra Vučića, kaže Kozarev, dolaze od grupe sasvim raznorodnih mikrostranaka koje imaju više funkcionera nego članova i kojima je, osim mržnje prema predsedniku Srbije, očigledno, zajednički samo dirigent.

- Svi ti napadi su očito inspirisani iz jednog centra i cilj im je, ne smena vlasti, jer samozvani politički lideri poput Boška Obradovića ni sami ne očekuju da će ikada biti na čelu neke ozbiljne političke organizacije, već nanošenje štete državim naporima da se problemi na Kosovu i Metohiji reše u korist Srbije i srpskog naroda - navodi se u saopštenju.

Prema njegovim rečima, Srbija danas prvi put nakon dugog niza godina, upravo zahvaljujući Vučiću, ima politički i diplomatski kapacitet da ustane u odbranu svojih interesa i to "razumljivo smeta onima koji su nam u prošlosti to pravo uskraćivali, a čiji pitomci se danas predstavljaju kao srpski opozicioni lideri".

- Naša država konačno ima šansu da, istovremeno braneći i ekonomske i nacionalne interese, pokuša da namećući svoje uslove doprinese postizanju trajnog rešenja za probleme u regionu, i to ne mogu sprečiti ni Obradović ni svi njegovi saveznici koji su ne tako davno, kao perjanice DOS-ovskog režima, našu državu i Srbe na Kosovu i Metohiji zavili u crno - zaključio je Kozarev.

#Dušan Kozarev

#Kosovo i Metohija

#SNS

'