AKTUELNO

Potpredsednik Zukorlićeve Stranke pravde i pomirenja Nenad Prokić, opleo je po trulom savezu Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića

Već je dobro poznato da su "saveznici" neviđeni licemeri i svima je jasno iz kojih razloga su napravili foteljaški Savez za Srbiju, ali Prokićeve reči su još jedna potvrda da im priča ne "prolazi".

- Neko je nazvao ovaj pokušaj okupljanja zlatiborski kupus,to je kulinarski termin koji dobro odražava na šta liči ovo najnovije proizvoljno nabacivanje političkih ideja. Zamagljivanje je cilj tog neiskrenog motanja, koje se naziva "razgovori i susreti". I kakvi uopšte mogu da budu ti razgovori i susreti kad svaka strana razgovara drugim jezikom? Čak ni DOS nije imao toliko napirčenih levičarsko-desničarskih stanovišta - rekao je Prokić.

On je dodao da se većina tih ljudi ne podnosi i to će pre ili kasnije izbiti na videlo.

- Velike su šanse d će sukobi izbiti odmah i to paradoksalno, upravo zbog onoga što ih povezuje, a to je korumpirani nacionalizam - koji je naravno takođe šatro i koji je glavni krivac za sve velike nedaće ovog društva - smatra Prokić.

On je program ocenio kao dosadno, neiskreno i isprazno obećavanje svega na čemu su se već toliko puta okliznuli.

Prema njegovim rečima u kupus programu se sve vrti oko Kosova, ostalo su izanđale fraze.

#Nenad Prokić

#Opozicija

'