AKTUELNO

Nakon strašnih uvreda koje je ranije uputio na premijerkin račun, danas su pale i pretnje.

Sećamo se da je Vuk Jeremić nedavno putem, omiljene mu društvene mreže, brutalno izvređao premijerku Srbije Anu Brnabić samo zato što se njeni stavovi razlikuju od njegovih, a sada je otišao korak dalje pa je zapretio njoj i njenoj porodici.

Očigledno je da Jeremić polako počinje da potpuno gubi kompas, a sve samo zato što je svestan svoje nemoći i činjenice da ga na političkom nebu Srbije nema nigde!

Danas je, kao što smo rekli, Jeremić otišao korak dalje u svom ludilu, pa je na svom profilu na Tviteru zapretio Brnabićevoj i njenoj porodici.

Porodica Brnabić računa na to da će nakon pada diktature moći slobodno da živi u inostranstvu uživajući u imetku stečenom tokom fingiranja premijerske funkcije. Jedino se tako može objasniti nonšalancija sa kojom se odnose prema očiglednom sukobu interesa. Jako se varaju - napisao je Jeremić.

Jeremić je još jednom pokazao da ne ume da se ophodi prema onima koji ne misle kao on, da takvo stanje stvari ne može da svari, pa nije ni čudo što on, i njemu slični, pozivaju na pučeve i prete.

Premijerka Jeremiću nije ostala dužna, pa je brzo usledio njen odgovor:

Vuče, čestitam ti na još jednom muškom i junačkom napadu. Nešto si ipak pogrešio... Nisam ja dobila 200.000 dolara od katarske ambasade u Berlinu, nego ti. A što se lopovluka i korupcije tiče, ti i tvoje kolege neprevaziđeni ste u savremenoj srpskoj istoriji. Aj' ostaj mi zdravo!

#Ana Brnabić

#Vuk Jeremić

'