AKTUELNO

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je danas da je tačno da on živi u potkrovlju, što je bivši gradonacelnik Beograda Dragan Đilas naveo danas, dok je sam Đilas, ističe Vesić, prijavio sopstvenu imovinu u vrednosti od 25 miliona evra, a suštinski više od sto miliona evra.

- Vidim da je Đilas danas svoj politički program sveo na priču da ja živim u potkrovlju. Kakav političar, takva i politika. Da, Dragane Đilas. Ja živim u potkrovlju. Ti si prema sopstvenom priznanju i prijavi, koju si sam poslao, dok si bio na vlasti stekao imovinu vrednu 25 miliona evra, a suštinski više od sto miliona evra - rekao je Vesić.

On je Đilasu poručio da "sve što je formalno i neformalno ukrao dok je bio na vlasti" podeli sa sto i da će onda pristati da se na neviđeno menjaju, jer su, kako je rekao, takve razmere Đilasove pljačke.

- Možemo i za automobile, pošto se juče bahatio oko Kalenić pijace sa najnovijim džipom BMW X5 - rekao je Vesić.

On je istakao da je Đilas "doktorirao" na pljački građana i javnih dobara.

- Zato je, prema sopstvenom priznanju danas na televiziji, imao obezbeđenje dok je bio gradonačelnik Beograda!? Bio je jedini gradonačelnik koga je obezbeđenje čuvalo od naroda. Zato je toliko krao - dodao je Vesić.

Đilas je ranije danas rekao da je svoje stanove i kuće kupovao od svojih para, a da je Vesić uzeo potkrovlje u Njegoševoj ulici čim je ušao u Demokratsku stranku.

- Ja to nisam uradio i nismo svi isti. Mi koji smo u Savezu za Srbiju smo imali mogućnost da budemo neki Vesići i niko od nas to nije prihvatio - rekao je Đilas.

#Dragan Đilas

#Goran Vesić

'