AKTUELNO

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Grada Beograda odbacio je tvrdnje potpredsednika Narodne stranke Nikole Jovanovića da je na njega danas na Novom Beogradu verbalno nasrnula grupa funkcionera naprednjaka.

- Danas jedini koji je napadao odbornike i građane, bio je upravo Nikola Jovanović - ističe se u saopštenju i dodaje da "lažni patriota, pravi tajkun, lopov i učesnik svetske korupcionaške afere (lider Narodne stranke) Vuk Jeremić nastavlja sa besomučnim laganjem".

Mirković ističe da je Jovanović verbalno napao aktiviste, odbornike i funkcionere SNS-a, dok su sa građanima mirno razgovarali o svakodnevnim temama, ali i o tome kako da život u našem gradu unapredimo još više.

- Kako je istina na našoj strani, Jovanoviću, glasnogovorniku tajkuna Djilasa, lažnog patriote Jeremića i naslinika Boška Obradovića i njihovoj sviti, odgovorili smo na pitanja i argumentovano dokazali da su oni upravo odgovorni za tešku situaciju u kojoj se nalazi Srbija kada je u pitanju Kosovo i Metohija, jer su 2008, u vreme najvećih poraza srpske diplomatije, oni bili na vlasti. Vuk Jeremić je tada bio ministar inostranih poslova koji je svojim potezima od albanskih separatista dobio titulu 'velikog pravednika' i 'kuma kosovske nezavisnosti' - navodi se u saopštenju.

U nedostatku argumenata i odgovora, ponovo su dokazali da su u najmanju ruku nevaspitani i primitivni, dodao je Mirković.

- Aktivista njihovog interesnog saveza je vređao aktivistkinje SNS-a, a u jednom trenutku je čak i gestikulirao ka svom međunožju. Ovakvo skandalozno ponašanje Jovanović nije želeo da osudi, a na poziv da uputi izvinjenje konstatovao je da nema potrebe. Sve ovo je još jedan u nizu dokaza da je tajkunima, lopovima i prevarantima, Đilasu, Vuku Jeremiću, Bošku Obradoviću jedino stalo do ličnog interesa i da u cilju toga neće prezati ni od čega - ističe se u saopštenju.

#SNS

'