AKTUELNO

Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) saopštila je danas da nije nezadovoljna svojim izbornim rezultatom u Majdanpeku, budući da je na izbore izašla samostalno.

"Nismo nezadovoljni ni izbornim rezultatom od 3,1 odsto, s obzirom na to da smo nastupali samostalno", saopštila je izborna lista "Milan Krkobabić - PUPS - I Majdanpek je Srbija" uz čestitke pobednicima i učesnicima izbora.

Ta partija je navela da je ponosna na svoju kampanju, jer je, kako je navela, nametnula važne teme koje znače ;"biti ili ne biti" za istok Srbije.

"Mi smo, na vrlo konkretan način, tokom kampanje 'upalili baklju' i skrenuli pažnju na najveće probleme Srbije - na demografsko pražnjenje njenih rubnih delova i na nužnost ravnomernijeg regionalnog razvoja", naveo je PUPS.

Ta stranka ocenjuje da je za Majdanpek neophodna izgradnja adekvatne putne infrastrukture sa kojom dolaze i investicije".

PUPS je izrazio uverenje da posle kineske investicije u Rudarski basen "Bor", Majdanpek nikada više ne sme da postane neki "ćorsokak na kraju sveta" ili "slepo crevo Srbije".

Na osnovnu podataka Opštinske izborne komisije, na izborima u Majdanpeku pobedila je Srpska napredna stranka (SNS), a cenzus su prešli Pokret Dveri i koalicija Socijalističke partije Srbije-Jedinstvena Srbija.

Cenzus nisu prošli PUPS, Vlaška stranka "Most", Dosta je bilo i Vlaška stranka.

#Majdanpek

#PUPS

'