AKTUELNO

Gradski odbor SNS Beograda saopštio je da je sramno to što umesto da osude napad na pripadnike MUP-a u Vrbasu, koji časno i u skladu sa zakonom obavljaju svoj posao, lideri Saveza za Srbiju misle da su nedodirljivi i svojim izjavama jasno podržavaju nasilje nad njima.

Iz GO SNS Beograda poručuju Savezu za Srbiju, koje nazivaju "Savez za pljačku i obmanu građana", kao i svim vođama tog saveza - Đilasu, Jeremiću i Bošku Obradoviću, da je njihovo vreme u kome je partijska knjižica bila iznad zakona davna prošlost.

To što su, kaže, sprečavali uklanjanje nezakonite letnje bašte Jeremićevog kafića ne opravdava Novakovićev napad na policiju.

- Građani i Beograda i čitave Srbije još jednom su na delu mogli da vide kako bi, ne daj Bože, izgledao povratak na vlast Đilasa, Jeremića i Boška Obradovića, uverili su se da bahatosti ne bi bilo kraja, a da ne bi za tu bahatost odgovarali. Uverili su se i po ko zna koji put da su batine jedino sredstvo za obračun, i da se za njih pravda 'sprovodi' na ulici, a ne u nadležnim institucijama kao u svim civilizovanim zemljama. Srbija je uređena zemlja, u kojoj zakoni jednako važe za sve, i niko nije iznad zakona - navodi se u saopštenju GO SNS Beograd.

#SNS

#SZS

'