AKTUELNO

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Aleksandar Mirković rekao je da je Dragan Đilas ponovo pokazao da je licemerje njegova glavna odlika.

- Đilas se ne stidi ni svojih afera ni lopovluka, a sada je otišao i korak dalje jer se otvoreno sprda sa Fijatom koji je za nas od velikog značaja i za čiji se opstanak borimo - rekao je Mirković.

Podsetio je da su sastavljanju "tajnog ugovora za Fijat" učestvovali i Đilas i Jeremić, za koje kaže da su "osvedočeni prevaranti".

U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Mirković je kritikovao način na koji je Đilas komentarisao posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kini, pre svega njegovu molbu kineskim prijateljima da pomognu da deo savremenih, inovativnih tehnologija dođe u Srbiju kako bi naša zemlja ekonomski ojačala.

- Na kraju, sve ovo posmatrajući, građani jasno mogu da vide kako Đilas, Jeremić, Obradović poznati lopovi, tajkuni, prevaranti, lažovi, nasilnici neće prezati ni od čega i da će bez osećaja i najmanje sramote učniti sve samo da se vrate na vlast i nastave pljačku i lično bogaćenje - rekao je on, uveren da će građani, kao i do sada pružiti podršku Vučiću i SNS.

Đilas je na svom Tviter nalogu retvitovao fotografiju na kojoj je automobil Fijat 500 l sa elisom helikoptera na krovu.

#Aleksandar Mirković

#Dragan Đilas

#SNS

'