AKTUELNO

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić upitao je večeras koje je to knjige čitao Vuk Jeremić kad je postao čovek kakav jeste.

- Mladi ljudi treba da čitaju, i požželjno je da čitaju literaturu koja im učvršćuje moralni integritet i gradi pozitivne vrednosti, ali erudita Vuk Jeremić očito nije čitao takve knjige, jer da jeste ne bi parama katarske ambasade i Patrika Hoa vodio kampanju protiv sopstvene države i nastojanja da se problem Kosova i Metohije reši na korist srpskog naroda - odgovorio mu je Đurić.

Kako kaže, možžda je Jeremić samo čitao knjige koje su iskvarile njegovu mladu neoblikovanu dušu, ili su mu naprosto bili dražži negativni junaci, navodi se u saopštenju SNS.

- Jedno je, međutim, sigurno, Jeremić je preskočio važžna dela školske lektire u kojima se veliča ljubav prema otadžžbini a u čitanci je očito preskakao narodne pesme, jer danas bez ikakve grižže savesti napada svaku držžavotvornu politiku i sve što je Srbinu sveto. Voleo bih da znam šta je to Jeremić čitao pa je postao čovek kakav jeste - zaključuje Đurić.

#Marko Đurić

#Vuk Jeremić

'