AKTUELNO

Genijalna anketa emisije 'Kontravizija' nasmejaće vas do suza, ali i zaprepastiti!

Svi smo dobro upoznati sa skandaloznom korupcionaškom aferom čiji je glavni akter Patrik Ho, bivši ministar Hongkonga i blizak saradnik Vuka Jeremića. Ho je uhapšen zbog korupcije u vrednosti od tri miliona evra! Primetili smo u jeku ovog skandala i to da niko iz opozicije ovo nije i ne shvata za ozbiljno, gotovo kao da je normalno da se saradnici opozicionih lidera hapse u inostranstvu zbog koprupcije. Isti ti saradnici, inače, tog lidera opozicije i finansiraju.

Ekipa emisije "Kontravizija" autora i voditelja Lava Pajkića, pitala je opozicione simpatizere da daju svoje mišljenje o izmišljenoj vesti - da je saradnik predsednika Srbije Aleksandra Vućića uhapšen zbog korupcije.

Odgovarajući na ovo pitanje zapravo smo dobili stav opozicionara o saradnji Vuka Jeremića sa kriminalcima:

Nije mi ništa čudno s obzirom da je Vučićev saradnik... To je sasvim normalna stvar - rekla je jedna od anketiranih. Na konstataciju našeg novinara da, nakon saradnje Vučića sa Đorđem Vajfertom (?!), ovakva vest ne čudi, anketirana se složila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne iznenađuje me ništa, čak sam i videla nešto o ovome na Tviteru, ali nisam ispratila. Videla sam da su nešto kačili u vezi ovoga malopre na Tviteru, nisam baš u toku, ali svakako, ova vlast je...

Foto: TV Pink Printscreen

Sigurno ima korist od toga. Ne bi sarađivao da nema koristi - rekla je jedna od pristalica opozicije, potvrđujući da je Vučić trebalo da posluša Jeremića i prekine kontakt sa čovekom kao što je Patrik Ho (?!).

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je tu čudno? Ne čudi me da ima interes u ovome.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa novo, ovo je samo još jedan u nizu... Većina savetnika mu je takva!

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je novinar ekipe "Kontravizija" otkrio da Patrik Ho nije finasirao Aleksandra Vučića, već upravo Vuka Jeremića, anketirani su, uglavnom, ostali bez teksta.

- Znači, ni Jeremić mi više nije ok.

- Zbunili ste me. Rekla sam da je Jeremić ok... Rekla pa porekla. Znači, prodali smo se, definitivno.

- Bacili ste me u rebus... Mada, nisam ni rekao da podržavam Jeremića.

Celu ovonedeljnu epizodu emisije "Kontravizija" pogledajte u nastavku:

#Kontravizija

#anketa

'