AKTUELNO

Kompozitor i direktor Centra beogradskih festivala Damir Handanović prokomentarisao je prostačko ponašanje Sergeja Trifunovića i brutalne uvrede koje mu je uputio na društvenoj mreži Tviter Handanović je istakao da opoziciju i sve one koji je podržavaju boli to što građani Srbije vide rezultate Srpske napredne stranke i predsednika Vučića.

- Jasno je da rezultati Aleksandra Vučića i SNS bole opoziciju i sve one koji ih podržavaju. Takođe, jasno je da su oni koji su sada u Savezu za Srbiju pustošili Srbiju sve do 2012. godine. Sve to boli i Sergeja Trifunovića koji povrh svega ne vlada dobro činjenicama. One koje on podržava ne znaju ni gde je Skupština Srbije, ali su zato svi oni stručnjaci za of šor kompanije – kaže Handanović i dodaje: - Ono što su Đilas i njegov Savez za Srbiju radili u Srbiji do 2012 godine, sada ne mogu da rade, pa su nervozni i na sve načine pokušavaju da se vrate na vlast kako bi nastavili sa istim aktivnostima.

Podsetimo, Trifunović je na Tviteru postavio link teksta u kome su iznesene optužbe na račun poslanika SNS Marka Parezanovića.

Na taj njegov post odgovorio je kompozitor i direktor Centra beogradskih festivala Damir Handanović rečima: "Trifke...pssst" uz tekst da je Nogo pretio smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić.

Trifunovića je ovaj odgovor vidno iznervirao, pa je zbog toga što je ostao bez argumenata na prostački način počeo da vređa Handanovića.

#Damir Handanović

'