AKTUELNO

Kombank Dvorana danas  obeležava tačno dve godine od svečanog otvaranja 27. aprila 2018. godine, kada je objekat zaživeo u novom, modernizovanom ruhu, nakon kompletne rekonstrukcije nekadašnje Dvorane Doma sindikata.

Kultno mesto koje je ispratilo mnoge generacije i uticalo na oblikovanje i formiranje kulturno-umetničnog  identiteta Beograda, ovogodišnji jubilej obeležiće u  duhu globalne solidarnosti,  kao i pojedinačne, ali i kolektivne svesti za  potrebom ostanka u kući u vreme planetarne pandemije.

Pod parolom #ostanikodkuće, sutra 28.04. u 20h će na You Tube kanalu Kombak Dvorane biti prikazan koncert svetski priznatog pijaniste klasične i elektronske muzike Frančeska Tristana i Simfonijskog orkestra RTS-a, kojim je pre dve godine i svečano otvoren objekat, posle  deset meseci rekonstrukcije.

Foto: Kombank Dvorana

Podsetimo, kulturni život Beograda nastavio je i tokom 2020. godine da živi u ambijentu modernizovanom po svetskim standardima. Kombank Dvorana je i tokom ove godine obogatila svoj repertoar kulturnih dešavanja, doprinoseći oživljavanju duha prošlih vremena i nastanku novih uspomena. Beograđani su nastavili da uživaju u raznolikim sadržajima za sve generacije, a svaki osmeh posetilaca duboko je urezan u mapu sećanja i tradicije nastavljene na mestu Dvorane Doma sindikata.

Samo tokom 2019.  godine Kombank Dvoranu je prisustvujući najrazličitijim sadržajima od koncerata, predstava, kabarea, pa preko  stan up show-a i drugih kulturno- umetničkih i zabavnih sadržaja posetilo oko 225.000 posetilaca iz zemlje, ali i inostranstva.

Takođe, bioskop Kombank Dvorana je tokom 2019. godine zabeležio ukupnu posetu od čak 228. 795 ljudi, dok je do marta 2020. bioskop posetilo 64. 788 ljubitelja filmova.

U  znak zahvalnosti svojoj  publici Kombank Dvorana je pripremila i poseban poklon. Naime, sto najvernijih filmofila dobiće besplatan pristup filmovima na MOJOFF PLATFORMI na adresi mojoff.net. Naime,  već  mesec dana unazad,  na platformi MOJ OFF realizovan je prvi kućni online bioskop, koji se u domove širom Srbije i regiona uselio zahvaljući zajedničkoj inicijativi Kombank Dvorane, bioskopa Cine grand, Vilin grad i MCF MegaCom filma.

Od osnivanja prvog besplatnog filmskog online festivala 27. marta ove godine, koji je ujedno označio početak rada sajta mojoff.net, pa do danas , platformu je posetilo 4.8 miliona  ljudi, dok je zabeleženo preko 300.000 pregledanih filmova.

#Kombank dvorana

<
'