AKTUELNO

“Letnja scena Sheratona” otvorena je najavom premijere predstave “Hotel 69” uz prisustvo glumačke ekipe: Jelisavete Orašanin Teodosić, Tamare Krcunović, Vladimira Aleksića i Andrije Kuzmanovića. Program letnje scene činiće neke od najpopularnijih predstava koje se igraju u autentičnom ambijentu hotela, koje su poznate beogradskoj publici, a ljubitelje stand-upa u novosadskom Sheratonu očekuje bogat kulturni sadržaj tokom leta.

 -Želimo da se sadržajima i ponudom maksimalno prilagodimo građanima Novog Sada. Pored jedinstvenogiskustva koje Sheraton pruža, ubeđen sam da će publika ovog leta uživati, kakou sjajnim predstavama i kulturnim sadržajima „Letnje scene Sheratona“, tako i novootvorenom Sheraton gardenu. Ovim i brojnim drugim dešavanjima, kao što je matine petkom itradicionalni nedeljni ručak u restoranu sa vrhunskom gastronomskom ponudom, alii vikend paketima, spa i velnes sadržajima sigurni smo da ćemo privući većibroj gostiju i na taj način pozitvno reagovati na izazove u kojima se hotelskibiznis našao - rekao je ovim povodom Novak Bojanić, direktor hotela Sheraton.

Foto: Foto/Edvard Nalbantijan

Publika željna dobrih predstava i kulturnih sadržaja će od 16. juna moći da uživa u programu letnje scene hotela Sheraton koji obuhvata predstave: Hotel 88, Hotel 69, Scene iz bračnog života, stand up nastupe popularnih izvođača, poetske večeri “Scene” i mnoge druge kulturne sadržaje. 

Foto: Foto/Edvard Nalbantijan

-Srećna sam što smo ponovo počeli da igramo predstave, posle pauze od par meseci, nedostajali su mi i kolege i publika. Uvek je dobar osećaj biti na sceni, a dodatni izazov je kad je ta scena zapravo hotel. Sheraton je fenomenalan domaćin i jedva čekam danastupam pred novosadskom publikom - izjavila je glumica Jelisaveta OrašaninTeodosić.

Posle konferencije za medije, odigrana je jedna od najpopularnijih beogradskih predstava „Hotel 88“, koja se igra u specifičnom abijentu hotela, dok je 2.jul rezervisan za predstavu “Scene iz bračnog života”. Nova predstava “Hotel 69” će biti na “Letnjojsceni Sheratona” 10.jula. 

#Hotel

#Sheraton

#otvaranje