AKTUELNO

Posle duge koncertne pauze direkcija Tašmajdana, poštujući epidemiološke mere, počinje da otvara svoje kapije za posetioce željne dobrog zvuka.

Pored mnogobrojnih najavljenih koncerata, predstavljamo vam dva već dogovorena, kao i pozorišnu predstavu sa muzičkom pratnjom.

Ako želite ulepšati letnje veče romantičnim zvukovima gitara i savršenim nizovima muzičkih akorda, dođite 30. jula u 21h na Tašmajdan na koncert Vlatka Stefanovskog i V3 Tria.

Foto: Promo

Koncert će se održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije.  

„ Zadovoljstvo mi je da nastupam na Tašmajadanu i to još sa podmlađenim sastavom, sa Triom V3 , mladom ritam sekcijom koju čine Ivan Kukić na bas gitari i moj sin Jan na bubnjevima. Bez obzira na godine njih dvojica zvuče neverovatno mlado i entuzijastično, i njihova enerija mi daje vetar u leđa. Drago mi je što sam sarađivao sa njima i na poslednjem albumu. Divno je svirati sa ljudima koji su stalno nasmejani. Nadam se da će i publika koja dođe na predivni Tašmajdan uživati i otići zadovoljna i ispunjena“ izjavio je zadovoljni Vlatko.

Foto: Promo

Nakon veoma uspešnog pionirskog poduhvata, virtuelnog koncerta iz dvorane Lisinski, regionalni umetnik Massimo Savić će stati na scenu Tašmajdana i to 31. jula i obradovati mnogobrojne poklonike njegove muzike. Koncert će se održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svihepidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije.

" Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije, uželeli smo jedni drugih zar ne?“ izjavio je Massimo.

Foto: Promo

Dragan Marinković Maca postavlja novi izazov. Posle rasprodatog Sava Centra, svoju autorsku predstavu "Kakva ti je žena, takav ti je život", će izvesti na sceni Tašmajdana 1. avgusta od 21h. Predstava će se odigrati za ograničen broj ljudi uz pridržavanje svih epidemioloških mera. 

„ Sa nestrpljenjem očekujem da stanem na kultnu scenu Tašmajdana i pod vedrim nebom se družim sa publikom.Predstavu sam igrao i igram još uvek po celom regionu i raduje me informacija da se uvek traži karta više. „Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u stomaku i veliku količinu suza od smeha. Jedva čekam da zabavim narod, siguran sam da su se svi uželeli zabave, obećavam da niko neće ostati ravnodušan! “ izjavio je Maca.

Foto: Promo

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima u sistemu Tickets.

#Tašmajdan