AKTUELNO

Još jedno jutro najnekonvencionalnijeg jutarnjeg programa je za nama.

Na Red TVu ni jutarnji program ne može da bude običan, i pod tim geslom je i nastao format „Ne gledam ti ja to“. Pored servisnih informacija karakterističnih za jutarnje programe - vremensku dijagnozu, obrađivanje aktuelnih tema i nekonvencionalnih uključenja iz cele Srbije - „Ne gledam ti ja to“ donosi i pregled prethodne noći u najgledanijem rijalitiju „Zadruga 5“, ali i najzanimljivije situacije koje su obeležile dan za nama, komentarisanje Youtube trendinga u Srbiji, razgovore sa specijalnim gostima, kao i interesantnu dinamiku između voditelja.

Milica Kemez, Jelena Pešić i Filip Đukić ovog jutra ugostili su Melinu Gvero - novinarku i Aleksandra Gavrića iz Animal Rescue-a, koji je dodatno ulepšao svoje gostovanje jer je poveo svog psa Badija.

Melina Gvero, podelila je informaciju sa ekipom jutarnjeg programa " Ne gledam ti ja to" da u Telegrafu definitivno su najčitanije vesti o "Zadruzi" i rijaliti zvezdama. Na Miličino pitanje ko su zapravo ti ljudi, kada mahom većina kaže da ne prati rijaliti, Melina misli da su to ljudi koji smatraju da su iznad situacije, a društvene mreže su doprinele, da ko i ne prati na televiziji - na društvenim mrežama će svakako videti i ispratiti aktuelna dešavanja. Melina smatra da je i donekle razlog što živimo na Balkanu, i što se ovde dosta toga nije promenilo. Filip Đukić se nadovezao na priču o rijalitiju i rekao kako je njemu rijaliti mnogo doneo, jer da nije bio u "Zadruzi" možda bi i dalje radio u menjačnici. Milica Kemez je podelila sa svima u studiju da se ničega ne stidi, što se tiče njenog učešća u rijalitiju. Melinino mišljenje je da niko od nas ne zna kako će se stvari odvijati u rijalitiju, i da je uvek fasciniraju članovi porodica Zadrugara, jer očekujete jedno, a često dobijete drugu priču. I da su neki od Zadrugara možda upravo pobegli od pojedinih članova porodice, ili od toksičnih odnosa u kojima su bili..

Foto: RED TV

Što se tiče turbulentnog odnosa Tare i Ša, Melina misli da razum treba da prevagne, i iznenadio je Ša što se ponovo našao na velelepnom imanju u Šimanovcima. Njeno mišljenje je da je Sandra Rešić uvek interesantna, ne samo što je pevačica. Da je na početku puno značila Dejanu, jer je jedino njoj mogao da kaže tačno kako se oseća, ali nije sigurna da li joj se Dejan stvarno sviđa, ali svakako misli da ona ne bi tamo započela romansu, barem ne svesno...Tako da ostaje neizvesno da li oni čuvaju za kraj svoju romansu.

Drugi gost, Aleksandar Gavrić, došao nam je iz Animal rescue-a, sa psom Badijem. Animal rescue bavi se tehničkim spašavanjem životinja, ali ne i udomljavanjem. Najteža akcija im je trajala jedanaest časova - spašavali su štene koje se zaglavilo u rupi koja je bila duboka 12m. Izvadili su ga u poslednjem trenutku. Spašavaju i ptice i trenutno imaju i jednog galeba, kome su napravili bazenčić. Galeb ne može, nažalost, da se vrati u svoju postojbinu jer su mu jako povređena krila. Badija vode po osnovnim školama, da se osnovci upoznaju sa životinjama i da imaju dodir sa tom vrstom socijalizacije.

Foto: RED TV

Red "Zadruge", red humanih tema - i sve to na baš na REDu. Ostanite uz nas i svakoga dana pratite najnekonvencionalniji jutarnji program od 7 do 12 časova, svakog radnog dana.

Autor: S.P.

#Animal Rescue Serbia

#Filip Đukić

#Jelena Pešić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Telegraf

#Zadruga