AKTUELNO

Popularna pevačica iskreno je govorila o periodu koji je iza nje, pred kamerama emisije „Whatzuuuuup“ na RED TVu.

U novom izdanju emisije „Whatzuuuuup“ gledaoci uvek su obavešteni o najaktuelnijim pričama o poznatima. Beograd je nadaleko poznat da se u njemu svakodnevno odvija mnoštvo nastupa, premijera i sportskih događaja, a ekipa emisija „Whatzuuuuup“-a trudi se da sve najznačajnije aktuelnosti pravovremeno isprati. Voditelj Ilija Božinović predstavio je gledaocima novosti iz života Dare Bubamare, Marine Visković, ali i koncerte benda Van Gog koji su bili dva dana zaredom u dupke punoj Kombak Dvorani.

Popularna pevačica Dara Bubamara, bila je više nego raspoložena da razgovara sa ekipom emisije „Whatzuuuuup“. Dara Bubamara iako je stalno na portalima, posle dvomesečne pauze lagano se vraća na scenu i na nastupe, priprema i nove pesme. I dok su obični smrtnici uživali u zimskim čarolijama, Dara je uživala u Brazilu, Turskoj i Dubaiju. Pohvalila se divnim odnosom sa sinom koji, iako je kročio u pubertet, najviše voli kada mu mama dođe i kada provode vreme zajedno. Dara je priznala, iako je mediji vezuju za putovanja na egzotičnim destinacijama – da joj je prošla godina bila jedna od najtežih u životu. Izgubila je bivšeg svekra i svekrvu za kratko vreme koje je jako volela, a potom je izgubila i oca. Smrt oca je neverovatno teško podnela i nakon toga je sama otišla u Dubai, da se malo izduva, iako su natpisi po portalima govorili drugačije. Tamo se digla iz pepela i setila se očevih reči: „Sine ti si najjača, samo napred!“ i odlučila da zbog njega, svog sina i sebe bude još jača. Špansku evrovizijsku predstavnicu ipak neće tužiti, iako je pokrala njenu pesmu i taj slučaj prepušta Rasti i Cobiju koji su pravili za Daru tu pesmu. Pevačica Šanel plagirala je njenu pesmu „Ekstravagantno“ , koja je objavljena 2017. godine. Dara je fokusirana na svoje nove pesme i pred kamerama RED TVa otkrila je da će publiku iznenaditi sa jednom baladom koja zvuči poptpuno svetski.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Domaći bend Van Gog, koji praši scenom još od davne 1986. godine, napunio je Kombak Dvoranu dva dana za redom i pokazao još jednom zašto je jedan od najbitnijih bendova kod nas, kome i nakon tri decenije postojanja i rada ne manjka na aktuelnosti. Pevačica Marina Visković prezentovala je svoju novu pesmu „Piće i tablete“ , komentarisala je neizostavnu Evroviziju, ali i otkrila je da priprema fitnes program, jer je njena želja da bude pozitivan uticaj, kao i da njena publika bude prezgodna.

Foto: Foto/RED TV

Za navažnija gradska dešavanja, koncerte, premijere, promocije novih pesama i albuma, nova gotivna mesta u gradu i razgovore sa regionalnim zvezdama – možete saznati u emisiji „Whatzuuuuup“ koju svakog radnog dana u 12 časova i 14:30 časova, kao i vikendom od 10 časova i 14:30 časova vode Lana Antić, Helena Košutić i Ilija Božinović na RED TVu. A za slučaj da ste propustili ovu „Whatzuuuuup“ emisiju pogledajte na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.

#Dara Bubamara

#Helena Košutić

#Ilija Božinović

#Lana Antić

#Marina Visković

#Red Tv

#Van Gog

#Whatzuuuuup emisija