AKTUELNO

Podršku joj je pružila jedna od najvećih folk zvezda.

Ekipa emisije "Whatstzuuuuup" na RED TVu uvek je spremna da isprati sve aktuelnosti iz života poznatih. Voditelj Ilija Božinović posetio je promociju druge pesme poznate Tik-Tokerke Marije Petrović, koja je od skoro zakoračila u pevačke vode, a sem Marije za kamere RED TVa, na promociji, govorio je poznati folker Aca Lukas.

"Ko budali šamar" druga je pesma mlade domaće Tik-Tok zvezde, koja je nedavno postala pevačica. Ekipi emisije "Whatzuuuuup" Marija Petrović otkrila je da je rad na novoj pesmi u isto vreme bio i naporan i lak, ali da je zadovoljna što baš takav bio put koji je rezultirao ovom hitičnom numerom. Zvezda domaćeg Tik-Toka, koja se ne odriče te platforme, rekla je da je shvatila da ima talenat za pevanje i da je iskoristila priliku da svoj talenat koji su drugi, takođe, prepoznali iskoristi. Ne misli da je loše kada se iz jedne svere prebacite u drugu i da svako treba da se odvaži i to i proba, a ona se ne osvće što možda pojedini ne podržavaju prebacivanja iz jedne sfere u drugu. Marija radi na tome da je publika nadalje prvenstveno prepoznaje kao pevačicu i srećna je što je ne osuđuju previše i što je mahom ljudi podržavaju i vole. Planira i treću pesmu da izbaci, ali i želi polako da se posveti i nastupima. Naravno, nezaobilazno pitanje za Mariju bilo je i da li je zauzeta, a ona je bila misteriozna i rekla je da je uvek na neki način rezervisana i pustila publiku da proceni sama i da li njen osmeh govori više od njenih reči.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Folk zvezda Aca Lukas, poržao je svojim prisustvom promociju pesme "Ko budali šamar" Marije Petrović. On veruje u njene kvalitete i veruje u nju, njenu energiju i njene pevačke sposobnosti. Aca Lukas odžaće veliki koncert u Beogradu 14. aprila i pred kamerama emisije "Whatzuuuuup" priznao je da su pripreme u toku i da svakodnevno sa svojim bendom ima probe, kao i da konstanto imaju kreativna dopunjavanja...sa kojom pesmom bi mogao da počne koncert, kao i menjanje aranžmana poznatih pesama. Publika od Lukasa 14. aprila, kako on kaže, može svakako da očekuje nešto novo.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Za navažnija gradska dešavanja, koncerte, premijere, promocije novih pesama i albuma, nova gotivna mesta u gradu i razgovore sa regionalnim zvezdama – možete saznati u emisiji „Whatzuuuuup“ koju svakog radnog dana u 12 časova i 14:30 časova, kao i vikendom od 10 časova i 14:30 časova vode Lana Antić, Helena Košutić i Ilija Božinović na RED TVu. A za slučaj da ste propustili ovu „Whatzuuuuup“ emisiju pogledajte na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.

#Aca Lukas

#Ilija Božinović

#Marija Petrović

#Red Tv

#Whatzuuuuup