AKTUELNO

Petar Grašo govorio je o koncertima, ali i o tome kako se najbolje opušta.

Kao što sto već navikli, emisija o poznatima „Whatzuuuuup“ na RED TVu puna je iznenađenja. Ovog puta voditelj Ilija Božinović emisiju je otvorio u lepom društvu nove koleginice Aleksandre Janoškov. Aleksandra je od skoro deo ekipe „Whatzuuuuup“ kao reporter, ali sada je već možemo videti i u studiju i ovog puta je najavila zanimljivosti koje nas u emisiji očekuju. Petar Grašo, Jelena Rozga i Marija Mikić govorili su pred kamerama RED TVa, a tu je bila nezostavna rubrika u kojoj gledamo najaktuelnije vesti sa društvenih mreža i portala i tu smo saznali šta ima novo kod Kanjea Vesta, Ane Đurić – Konstrakte i Nikole Rađena.

Regionalna zvezda, Petar Grašo nakon dve rasprodate Arene u Zagrebu, nastupiće i pred beogradskom publikom. Taj koncert biće kruna njegovih ovogodišnjih solističkih koncerata kako u muzičkom, tako u produkcionom i kreativnom smislu. U Beogradu je zakazao koncert 11. novembra ove godine, a ekipa emisije „Whatzuuuuup“-a bila je na pres konferenciji povodom tog događaja. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Petar Grašo se nada da će njegov koncert u Beogradu biti njegov najbolji koncert. Ako ne u životu, onda barem u ovoj godini. Želja za okupljanjem i za njegovom muzikom kulminirala je koncertima u Hrvatskoj, a kao trijum desiće se koncert u Beogradu. Ovo leto za Petra svakako će biti posebno i najlepše zbog prinove koju očekuje, a ekipi emisije „Whatzuuuuup“ poverio se da u dva ipo, tri meseca ima pedesetak koncerata, te će biti na relaciji koncerti – kuća. 

„Biće naporno, ali će radost kompenzovati kompletan umor“ – rekao je Petar.

Grašova najlepša oaza mira je njegova vikendica. Ta porodična kuća ga vezuje za bezbroj uspomena i tamo se oseća najrasterećenije. Tamo ide na pecanje, ima brod opremljen za lignjolov, i tu nema mobilnog telefona, paparaca.

„Tu je vino, tu su prijatelji, i tu sam ja samo Petar“ – zaključio je Grašo.

Za navažnija gradska dešavanja, koncerte, premijere, promocije novih pesama i albuma, nova gotivna mesta u gradu i razgovore sa regionalnim zvezdama – možete saznati u emisiji „Whatzuuuuup“ koju svakog radnog dana u 12 časova i 14:30 časova, kao i vikendom od 10 časova i 14:30 časova vode Lana Antić, Helena Košutić i Ilija Božinović na RED TVu. A za slučaj da ste propustili ovu „Whatzuuuuup“ emisiju pogledajte na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.

#Ilija Božinović

#Petar Grašo

#Red Tv

#Whatzuuuuup