AKTUELNO

Mitrović nalazi u svemu inspiraciju ne bi li ispoljio svoju kreativnost!

Najneobičniji biznisme na ovim prostorima, Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, svakako je čovek kome ne manjka kreativne energije kojom želi da oplemeni svet oko sebe. U prilog tome govori da praznike nije proveo kao običan svet, već ih je iskoristio ne bi li napravio nešto novo i do sada neviđeno kako kod nas tako i u svetu.

Mitrović je tokom svog boravka u Londonu bio u kontaktu sa kreativnim delom svog bića i poželeo da ideju podeli sa svojim mnogobrojnim vernim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

"Završavam pisanje mog pozorišnog i filmskog prvenca “LUCIFER” odlučio sam da sam napišem,reżiram i produciram ovaj svakako neobičan komad! Takodje, sam projektujem arhitektonsko-tehnička rešenja za moje beogradsko pozorište Odeon! U medjuvremenu u poslednjih 15 dana odgledah svih dvadesetak predstava ovde u Londonu i sad sam siguran da ce Beograd biti ispred svega postojećeg, Jedino što je blizu ovog o čemu pišem je londonska predstava & Juliet!" - rekao je Željko.

Željka Mitrovića do sada nismo upoznali u ovom svetlu, a poznavajući njegov istančan ukus i želju za inovativnim - verujemo da će njegov prvenac "Lucifer" svakako biti nešto što domaća publika nije do sada imala prilike da vidi. Kao neko ko je veoma temeljan u svemu što radi, njegove prognoze da će Beograd postati lider u ovoj umetničkoj sferi sigurno će se ispostaviti da su tačne.

Autor: S.P.

#Film

#Lucifer

#Odeon

#Pink Media Group

#Pozorište

#Želko Mitrović