AKTUELNO

Prijavi se na kasting i ugrabi svoju šansu!

Bioskop Odeon, nekada jedan od najposećenijih i najreprezentativnijih bioskopa u kom su se gledali aktuelni blok-basteri, upao je u decenijski san iz kog je Željko Mitrović rešio da ga probudi i pretvori u Teatar Odeon - digitalno pozorište, specijalizovano za mjuzikle. 

Tim povovodm teatar Odeon raspisuje konkurs za prijem stalni radni odnos stotinak mladih, talentovanih i pozitivnom energijom nadahnutih ljudi. Traže se pedeset glumaca, igrača i plesača od 16 do 50 godina starosti - prednost imaju oni koji poseduju izražene barem dve od tri pomenute veštine, a pored glumaca, plesača i pevača, konkurs se raspisuje i za četiri pozorišna reditelja, četiri asistenta režije, četiri ton majstora, četiri koreografa, četiri asistenta koreografa, dva kostimografa, dva asistenta kostimografa, dva scenografa, četiri rekvizitera, četiri šminkera, četiri majstora svetla, četiri dizajnera, dva video miksera, dva pirotehničara i četiri maskera.

Foto: Promo

Da bi baš ti postao deo tima Teatra Odeon fakultet ili akademija nisu presudni – jedini uslovi jesu talenat, posvećenost, mnogo pozitivne i kreativne energije. Politička pripadnost i urgencija bilo koje vrste na ovom konkursu neće biti od pomoći, a da biste postali deo teatra Odeon , potrebno je samo da posaljete CV i Showreel vašeg rada na mail adresu: teatarodeon@gmail.com

Prvi u nizu mjuzikla ovog pozorišta biće upravo autorsko delo Željka Mitrovića - ¨Lucifer¨ koje se već uveliko priprema. Budi i ti deo kreativne ekipe teatra Odeon i ne dozvoli da tvoje veštine i scenski talenat prođu nezapaženo. Pošalji Showreel, CV ili motivaciono pismo na mejl teatarodeon@gmail.com i neka baš Odeon daske promene tvoj život.

Autor: S.P.

#Konkurs

#Mjuzikl

#Odeon

#Pink Media Group

#Teatar Odeon

#Željko Mitrović