AKTUELNO

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor bend se vraćaju u Botaničku baštu „Jevremovac“, gde će 17. juna održati koncert.

Prošle godine je Šerbedžija sa svojim bendom po prvi put održao koncert u Beogradu na otvorenom prostoru. Prostor ispred Staklene bašte je bio prepun i upravo atmosfera, koja se ne može stvoriti i osetiti ni na jednom drugom mestu, inspirisala je Šerbedžiju da poželi da se i ove godine vrati u Botaničku baštu.

Foto: Ivan Urošević

Foto: Ivan Urošević

Prošlogodišnji koncert je i za umetnike i za publiku bio veoma emotivan, jer je to bio prvi susret posle pauze od tri godine. Svaki nastup Šerbedžije je više od koncerta. To je veče poezije, master klas glume, nadahnuto recitovanje, odlomci monodrame i sve ono što čini identitet velikog umetnika kao što je Šerbedžija, koji nikada ne štedi energiju i inspiraciju da publici pokloni svoj maksimum.

Foto: Ivan Urošević

Foto: Ivan Urošević

Na koncertu „Ne okreći se sine“, koji nosi naziv po njegovom poslednjem albumu, Šerbedžija će izvoditi svoje velike hitove poput “Barbara”, “Protuletje se otpira”, “Meni se dušo od tebe ne rastaje”, “Ni u tvome srcu”, “Poleti ptico”, “Povratak ratnika”, “Tvoje nježne godine”, “Ne daj se Ines”, “Filipa Kljajića 32”, ali i nezaboravne pesme Arsena Dedića, Kemala Montena, Džonija Štulića, Miše Kovača i drugih kolega sa kojima je sarađivao.

Koncert Radeta Šerbedžije organizuje Fusion Event, a suorganizator je CEBEF. Ulaznice su u prodaji od 12. maja na svim prodajnim mestima i preko online servisa Tickets.rs po ceni od 1.800 za stajanje i 2.500 dinara za sedenje.

Foto: Ivan Urošević

Foto: Ivan Urošević