AKTUELNO

Nova muška muzička senzacija stigla je ovog jutra na RED TV.

Ovog utorka u studiju RED TVa emisiju "Ne gledam ti ja to" vodili su Bora Santana i Filip Đukić. Kao i obično, Filip i Bora sivo jutro učinili su nasmejanim i razigranim uz mnogobrojne komentare vezane za "Zadrugu", ali i aktuelna dešavanja na mrežama. Reporterka Anđela Ašanin podsetila je gledaoce da je danas Svetski dan borbe protiv homofobije i pozvala da poštujemo ljubav i različitost. Pored toga, pozdravila je gledaoce i iz Narodnog muzeja, gde je ove nedelje u toku manifestacija "Muzeji za 10", te mnoge od njih možete posetiti besplatno do 20. maja.

Filipu i Bori u goste su došla tri ne samo opasno zgodna, već i talentovana frajera, koji zajedno predstavljaju muzičku grupu Klon. Grupu čine blizanci Stanko i Stanoje Budimkić - uspešni modeli, tiktokeri i nekadašnji RED TV voditelji, ali i Nemanja Antonić - muzički producent.

Ovi talentovani trizanci, kako ih je Bora u šali nazvao zbog neverovatne sličnosti - kao grupa Klon debitovali su na domaćoj muzičkoj sceni zaraznom pop numerom "Amiga", koja je objavljena pre nepunih mesec dana i već ima preko 650 hiljada pregleda.

Stanoje, Stanko i Nemanja su generacija i definitivno su se složili da im je Nemanja davno izgubljeni brat. Upoznali su se na promociji grupe Hurricane povodom pesme "Hasta La Vista". Nemanja je devojkama radio pesmu, a Stanoje i Stanko su u spotu bili modeli. Nemanjina sestra Ana ih je upoznala i dala komentar da liče. Interesantna stvar da Ana ne samo da je neposredno kumovala osnivanju benda, već je sada i PR grupe, tako da grupa Klon može slobodno da se okarakteriše i kao porodičan posao.

Momci sem atraktivnog izgleda poseduju i solidno muzičko obrazovanje, te nije ni čudno da je grupa Klon nakon kratkog vremena postala zapažena i dobila prvu armiju fanova.

Nemanja Antonić radio je za Hurricane i pesmu "Loco loco", a sarađivao je sa domaćim zvezdama poput Edite, Aca Pejovića i Milice Pavlović. Podelio je sa gledaocima RED TVa da je planetarna pop zvezda Džejson Derulo zamalo dobio pesmu "Izmisliću ljubav" koju je ipak uzeo Magla Bend. Džejsone - više sreće drugi put!

Bora nije krio fasciniranost sličnošću ovog trojca, pa je konstatovao da bi napravili opštu pometnju kada bi ušli u "Zadrugu". Složili su se da bi bilo interesantno da se bore kao grupa, a Bora je dodao da bi još interesantnije bilo da se smuvaju sa nekom devojkom, a da niko ne zna da ih ima trojica. Veruje da bi napravili haos u "Zadruzi".

Momci iz grupe Klon najavili su da će u narednih mesec dana izaći njihova druga po redu pesma. U narednom periodu planiraju da objave još dve numere, a Stanko misli da će izabrati bržu pop pesmu koja koketira sa folk ritmom. Do tada uživamo u njihovoj prvoj pesmi "Amiga" i čekamo momke da održe obećanje i vrate se po dogovoru u studio RED TVa gde će ih čekati klavir, a oni će se pobrinuti za resto.

Foto: RED Tv

Autor: S.P.

#Amiga

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Klon

#Ne gledam ti ja to

#Nemanja Antonić

#Red Tv

#Stanko Budimkić

#Stanoje Budimkić