AKTUELNO

U središtu zapleta Pinkove hit serije “ Crveni mesec” su dve porodice i njihove ljubavne priče.

Hajde da bindžujemo domaće! Apollon platforma nudi u svojoj bogatoj bazi, koja se svakodnevno obogaćuje novim naslovima, između ostalog i sjajan izbor domaćih ostvarenja. U kategoriji Bindžuj domaće, serija koja svakako pleni pažnju jeste - „Crveni Mesec“ iz TV PINK produkcije.

Serija „Crveni Mesec“ prikazivala se na TV PINK, na jesen 2019. godine. Ovo ostvarenje, na koje je TV PINK posebno ponosan, za kratko vreme osvojilo je srca mnogobrojne i po godištu šarenolike publike. Reditelj i scenarista „Crvenog meseca“ je iskusni Roman Majetić, a glavne uloge tumače mladi i talentovani Miloš Đurović i Ivana Dudić, koji su tumačenjem Nikole Stanimirovića i Sofije Baumen stekli veliku popularnost. Ljubavna i snažna istorijska priča smeštena je u period od avgusta 1909. ,nakon pobede Srbije u balkanskim ratovima kad je povratila deo teritorije, do kraja 1915. godine i austrougarske okupacije Beograda i Srbije.

Serija prati Nikolu Stanimirovića, mladog srpskog oficira, koji se vraća se ratišta u rodnu kuću. Svadba mu je, tradicionalno već zakazana, ali zaplet priče počinje kad Sofija, ćerka austrougarskog poslanika Ota Baumana, baci oko na njega. Nedopustivo za to vreme, koketna mlada dama, ne krije svoja osećanja. Rasplet njihove ljubavne drame odvija se u realnom istorijskom periodu pred Veliki rat uz mnoštvo dramatičnih događaja, špijunskih intriga, diplomatskih nadmudrivanja, političkih spletki i prevara.

Foto: Jelena Simonović

Da je ovo zaista najznačajniji projekat TV PINK, dokaz su i reči istoričara Nikole Giljena, da ovakav istorijski televizijski spektakl nije viđen na ovim prostorima:

“Serija "Crveni mesec" je u svakom slučaju jedan pionirski projekat, koji po prvi put u istoriji naše kinematografije i televizije na pravi način smešta dramsku priču i istorijsku priču u pravi istorijski okvir” - rekao je istoričar.

O raskoši enterijera, eksterijera, rekvizita i kostima, ali i koliko je glumačka postava maestralno dočarala likove, uverićete se na Apollonu - jedinstvenom, domaćem, najbogatijem online servisu za gledanje najboljih serija i filmova, sa prevodom na srpski jezik.

“Crveni mesec” možete gledati na Apollonu, koliko god puta želite, gde god želite bez reklama i banera. Posebna pogodnost koju Apollon svojim korisnicima pruže, jeste to što je prvih mesec dana potpuno besplatan. Iskoristite svoji priliku i ovog leta uživajte u Apollonu i bleji. Prijavite se na: https://register.apollon.rs/

Foto: Pink.rs

Autor: S.P.

#Apollon

#Apollon bog kućne zabave

#Apollon i bleja

#Crveni mesec

#platforma Apollon

#serija Crveni mesec