AKTUELNO

Dok većina država EU i dalje razmatra do koje mere će i pod kojim uslovima primati državljane Srbije, Mađarska se odlučila za drugačiji pristup i otvoreno pozvala srpske turiste u goste. Naime, od EU liste 14 „bezbednih država“ van granica EU, Mađarska je odlučila da nesmetan ulaz dozvoli samo Srbima. Nova kampanja Mađarske Turističke Organizacije (MTO) upućena je upravo stanovnicima susednih država, a među njima i Srbima.

Nova kampanja MTO „WOW Hungary“ već se vrti na Fejsbuku i Jutjubu, tako da su korisnici ovihmreža već mogli da vide snimke Budimpešte, Balatona, Pečuja, Segedina i drugih popularnih turističkihdestinacija u Mađarskoj. Ovom kampanjom MTO poziva putnike iz susednih država da posete Mađarsku, nadan, vikend ili duže. Podsetimo, Mađarska je među prvim zemljama koje su Srbiji otvorile granice. Od 25.maja, svih devet graničnih prelaza rade, a Srbi mogu da ulaze u Mađarsku bez karantina.

Foto: Mađarska turistička organizacija/MTO

Zanimljivo je da je kampanja „WOW Hungary“ u potpunosti personalizovana. U zavisnosti od mestaboravka i interesovanja putnika, pušta se drugačiji spot. Tako će ljubitelji aktivnog odmora i adrenalina videtispot koji prikazuje uživanje u prirodi ili vodenim sportovima, dok će spot namenjen turistima koji uživaju uwelnes -u, prikazivati banje i spa centre.

Foto: Mađarska turistička organizacija/MTO

Foto: Mađarska turistička organizacija/MTO

Promotivne spotove za Srbiju možete videti na sledećim linkovima:

#Mađarska

#Srbija

#promo

#putovanje