AKTUELNO

Svi zaljubljenici u aktivni odmor i adrenalinske avanture, ali i svi oni koji traže dobar provod, ovog leta traže mesto više u rafting kampovima na reci Tari.

Ova, sada već popularna turistička destinacija, privlači mlade iz celog regiona ali i one starije koji žele da provedu odmor u prelepoj prirodi pored reke. Adrenalinski rafting Tarom je jedinstvena avantura - brzaci i bukovi na ovoj čistoj, planinskoj reci i leti su dovoljno veliki i prava atrakcija za veliki broj gostiju. A posle raftinga, a najviše vikendom, u rafting kampovima se organizuju žurke, koje privlače veliki broj mladih.

Foto: Promo

- Rafting na Tari je zaista sve populariniji i vikendom se traži mesto više, zbog večernjih žurki i druženja. Razlikuju se aranžmani vikendom i radnim danima, baš zbog glasnije muzike uveče i većih žurki vikendom. Radnim danima je atmosfera mirnija i prikladnija pravom odmoru u prirodi. Preporuka je da svi koji žele doći kod nas u porodičnom aranžmanu i za sve one koje žele pravi odmor u prirodi, da biraju radne dane (od nedelje do petka). Uvek su i aktuleni promo paketi za aranžmane radnim danima. Mi našim gostima preporučujemo da dođu upravo tada, jer su manje gužve i na reci, i na putevima, polaznim tačkama.. - kaze Dejan, menadžer iz Rafting Centra Drina-Tara.

Foto: Promo

U Rafting Centru Drina-Tara kažu da je pored raftinga sve popularniji i hiking u dva nacionalna parka (Sutjeska i Durmitor), vožnja kvadova, adrenalnilski kanjoning ali i klasični odmor. Na odmor uglavnom dolaze porodice, na 4-5 dana van vikenda, da uživaju u ovom sportsko-rekreativnom kompleksu pored same reke. Pored odmora, boravak ovde je i pravi hedonistički doživljaj, jer se ovde služi domaći specijaliteti, pripremljeni na licu mesta na tradicionalni način ovog podneblja.

Veliku većinu gostiju čine uopravo gosti iz Srbije i BiH, ali kako se postepeno ublažavaju mere uzrokovane Covid19 pandemijom, sve više se vračaju i “strani” turisti, tako da se sve češće ponovo može čuti strani govor u kampu, ističu u Rafting Centru Drina-Tara.

Izaberite svoju avanturu za ovo leto i ako se odlučite za rafting Tarom, sigurni smo da nećete pogrešiti.

#Rafting Tara