AKTUELNO

Posle teške godine za celo čovečanstvo, hotelski sektor u Srbiji se uspešno oporavlja. Dovoljno vremena smo posvetili uređenju naših objekata i unapređenju svih usluga i sa zadovoljstvom dočekujemo goste ovoga leta.

Hotelski prostori i sobe u hotelima grupacije ZEPTER HOTELS su u potpunosti pripremljene u skladu sa sertifikatom “Clean & Safe“ (Čisto i Sigurno) i naši objekti su spremni za doček novih gostiju.Veliko je interesovanje za naše zanimljive programe koji se oslanjaju na bogatu turističku ponudu u turističkim regionima (Vrnjačka Banja, Zapadna Srbija) koji svakako zavređuju dodatnu pažnju domaće i inostrane klijentele. 

Foto: Promo

Foto: Promo

Luksuz na Zepter način podrazumeva da imate jedno udobno, opušteno i lepo opremljeno mesto za odmor i relaksaciju, za uživanje u hrani pripremljenoj na Zepter način. Luksuz na Zepter način takođe podrazumeva i okruženje koje je stimulativno i motiviše gosta na kretanje i boravak na otvorenom. Aktivni odmor.

Sve je više onih koji se okreću ka zdravim stilovima života koji u današnje vreme znače što više vremena provedenog na otvorenom i na čistom vazduhu. Potraga za čistim vazduhom traje već dugo, danas je možda aktuelnija no ikada, a naši hoteli se nalaze upravo u vazdušnim oazama koje krase mikroklimatski uslovi. 

Bajina Bašta – Zepter Hotel Drina ****

 Bajina Bašta je mesto koje krasi specifična klima, podno planine Tare, tik uz Drinu, između planinskih masiva. Nalazi se na 43°58' severne geografske širine i 19°34' istočne geografske dužine. [koordinate za google mape: 43.970345, 19.568692]

Foto: Promo

Sve sobe i prostori svih Zepter Hotela opremljeni su Zepter THERAPY AIR prečišćivačem vazduha koji:

• eliminiše viruse, bakterije, mikroorganizme, grinje

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

• odstranjuje prašinu, polen, čađ

• neutrališe neprijatne mirise i druge štetne mirise

Therapy Air iON® tehnološki je superioran i najbolji prečišćivač vazduha na globalnom tržištu po oceni nezavisnih nemačkih stručnjaka (expertentesten.de, 2016. i 2020. godina).

Foto: Promo

Jedinstveni petostepeni sistem najsavremenijih filtera efikasno eliminiše 99,99% zagađujućih čestica iz vazduha, viruse, bakterije, alergene. Therapy Air iON® dokazano eliminiše viruse koji se prenose kapljičnim putem, npr. SARS-CoV-2, odnosno koronavirus (sertifikat Gui-lab, april 2020. godine).

Foto: Zepter

Vaučeri za odmor

Preuzimanjem besplatnog vaučera za smeštaj u Srbiji dobijate mogućnost da obezbedite veoma povoljan aranžman u Zepter Hotelima. Vaučer za smeštaj u vrednosti od 5.000 RSD umanjuje cenu aranžmana, doplaćuje se razlika u ceni.

Aktivno na Tari!

Da biste uživali u ovom planinarskom raju nije neophodno da budete član nekog planinarskog društva. Dovoljno je da ste „iskusni šetač“ i da se lepo snalazite u prirodi. Čeka vas 200 km obeleženih pešačkih staza koje vam pružaju priliku da uživate u tarskom raju.

Objekti iz grupacije Zepter Hoteli u Zapadnoj Srbiji predstavljaju odličnu polaznu tačku za odmor koji ste dugo čekali. 

Zepter Hotel Drina**** u Bajinoj Bašti i Vila Drina*** u Perućcu pravi su izbor za ovo leto.

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Ako ste ljubitelj dobrog zalogaja, restoran Vrelo u Perućcu je pravi izbor. U vreme letnjih vrućina ovo mesto je pravi mali raj. Dok uživate u vrhunskoj rakiji ili pivu, hladovina stoletnih stabala obezbeđuje vrhunsku svežinu, uz huk vode reke Vrelo koja vam protiče ispod nogu i na svega par metara od vas obrušava se u Drinu prelepim vodopadom. Najkvalitetnija pastrmka iz obližnjeg ribnjaka svakako je najpopularnije jelo naših gostiju.

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Pogledajte naše atraktivne programe, obojili smo leto u razne boje, za svakoga ima po nešto zanimljivo.

Vrnjačka Banja – “klasika na Zepter način”.

Mikroklima vrnjačkog kraja pogoduje svima, a mogućnosti za aktivan odmor i rekreaciju ili opuštanje i relaksaciju su brojne. Odmor u Vrnjačkoj Banji je oduvek bio nešto drugačije.

Foto: Promo

U Zepter stilu hranite se zdravo, jer hrana u našem Zepter Hotelu Vrnjačka Banja**** je pripremljena na zdrav, Zepter način, u Zepter posuđu, servirana u luksuznim Zepter servisima. 

Relaksirajte se uz brojne tretmane lica i tela u Beauty Centru i uverite se u blagotvorne efekte tretmana Bioptron lampama.

Foto: Promo

Otkrijte zašto su baš u ovim krajevima srpski vladari podizali manastire i zadužbine koji danas privlače pažnju turista iz celog sveta i prava su riznica srednjevekovne umetnosti, upoznajte bogatu kulturno-istorijsku baštinu Vrnjačke Banje i okoline. A kad dobro napunite baterije, čekaju vas vrhovi i šumska prostranstva naše najšumovitije planine Goč. Pešačenje obeleženim pešačkim stazama pravi je aktivni odmor, kako za početnike, tako i za iskusne ljubitelje hajkinga. Za one koji vole više adrenalina biciklističke ture i ture kvadovima po obroncima Goča su odličan izbor. Kao da niste ni bili u Vrnjačkoj Banji ako na kraju dana niste popili čašu dobrog vina iz obližnjih vinograda čije etikete ubiru nagrade i na najprestižnijim svetskim manifestacijama. 

Foto: Promo

Više informacija o paketima i promocijama na web stranici: 

https://zepterhotels.com/programi-i-aranzmani-za-odmor-u-srbiji/ 

ZEPTER HOTELS: reservations@zeptehotels.com | www.zepterhotels.com