AKTUELNO

Vikend je pravi trenutak da obradujete sebe i svoje voljene palačinkama, kiflicama, mafinima ili nekim drugim ukusnim pecivom. Veoma je važno da hrana koju pripremate bude zdrava. Mi to znamo i rešili smo da vam pomognemo i obradujemo vas knjigom hrono recepata za peciva.

U okviru Pink.rs inicijative "Zdrav život, zdrave navike, zdrava ishrana" Pink.rs i Vulkan poklanjaju knjigu Ane Ćubele "Hrono peciva".

Jeda od najlepših strana hrono ishrane jeste što ne zabranjuje hleb - u divnim, mirisnim pecivima moći ćete da uživate svakog jutra, čak i dok mršavite.U knjizi "Hrono peciva" ćete pronaći izbor od 50 recepata koji će vam obezbediti opciju za sve što vam zatreba: od jednostavnih hlebova do bogatih kombinacija za one koji su završili sa restrikcijom. Hrono pogačice, perece, galete, rolnice, kiflice, palačinke, pite, mafini...Spremajte i uživajte.

Zbog velikog interesovanja i ove nedelje Ana Ćubela i Pink.rs poklanjaju još jedno izdanje knjige "Hrono peciva" u izdanju Vulkana,  u vezi sa hrono ishranom, savetima za zdrav život i zdrave navike. Budite uz portal Pink.rs i ne propustite priliku da obogatite svoju biblioteku novom knjigom, a svoju svakodnevnicu novim zdravim navikama i receptima zdrave ishrane.

Foto: Pink.rs

Sve što je potrebno je da lajkujete i šerujete ovaj tekst na svojoj Facebook stranici i tačan odgovor na pitanje pošaljete na e- mail portal@pink.rs. Dobitnik knjige biće obavešten od strane redakcije.

Da li se mogu jesti pogačice sa čvarcima u hrono ishrani?1. Da, ukoliko su napravljene od određene vrste brašna 2. Samo jednom nedeljno 3. Ne može

Knjigu možete preuzeti jedino na portirnici Televizije Pink.

#Poklon

#hrono ishrana

#knjiga

'