AKTUELNO

Na autoputu Zagreb-Rijeka između Vrbovskog i Ravne Gore avion tipa "cessna 150 M" sleteo je nasred vozne trake. Čitatelji koji su se u tom trenutku nalazili u automobilu snimili su prinudno sletanje. Svi su ostali u šoku.

- Počeo je kružiti po nebu iznad nas, spustio se vrlo nisko, ali i dalje smo mislili da je to normalno, onda smo shvatili, pa on će tu stvarno da sleti! Malo je vijugao po sredini puta dok se krilom nije zabio u desnu ogradu i ostao u zaustavnoj traci, iz aviona su izašli žena i muškarac prestravljeni - rekao nam je čitatelj koji je snimio video.

Iz Hrvatskog autokluba su o incidentu koji je, prema prvim informacijama, prošao bez povređenih, izvestili kao o 'saobraćajnoj nesreći između tunela Javorova kosa i čvora Ravna Gora u smeru Rijeke, zbog čega se vozi jednim prometnom trakom.

Vatrogasci DVD-a Vrbovsko potvrdili su za Jutarnji da su intervenisali na mestu događaja, ali napominju da su daljnje postupanje preuzeli vatrogasci Autoceste Zagreb-Rijeka koji su izašli na teren. Zasad nema informacija o okolnostima zbog kojih je avion, koji ima manja oštećenja na 'nosu', morao prinudno da sleti.

#Avion

'