AKTUELNO

Ni četiri dana nakon ubistva osamnaestogodišnjakinje istražitelji ne saopštavaju detalje ovog stravičnog zločina.

Maloletni tinejdžer (16) koji je uhapšen zbog ubistva Kristina Raičević (18) u Nikšiću zločin je počinio najverovatnije 200 metara od mesta gde je devojka pronađena, a da je on povezan sa zločinom policija je utvrdila već nekoliko sati nakon ubistva, češljajući telefonske listinge.

Njeno telo pronađeno je u kanalu u kom nije bilo vode u blizini jezare Krupac, a zatekao ga je meštanin koji je u blizini čuvao stoku i odmah alarmirao policiju.

Foto: Pink.rs

Samo nekoliko sati kasnije, policija je uhapsila maloletnika tako što je jedan od Kristininih bližnjih ispričao sa kim se dopisivala neposredno pre smrti, a oni proverili listinge.

Na osnovu povreda, policija je ranije saopštila da bi motiv ovog ubistva mogao da se krije u odnosu dvoje mladnih, to jest da je zločin najverovatnije počinjen iz strasti.

Iako su nadležni škrti u pružanju informacija zbog toga što je osumnjičeni maloletnik, Novosti su prenele da je utvrđeno da je devojci presuđeno 200 metara od mesta gde je pronađena.

"Uhapšeni mladić iz dobre porodice"

To što se njegovo ime nije našlo u medijima nije bila prepreka da se u Nikšiću sazna ko je maloletnik koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio do sada nezapamćen zločin. U gradu pod Trebjesnom njihovi sugrađani su i dalje u šoku, ističući da uhapšenog poznaju kao "dečka iz poštene porodice".

Niko od njih ne može da nasluti zbog čega bi on na bilo koji način povredio nekoga, a naročito počinio jedan od najmonstruoznijih zločina koji pamti ovaj grad. Ipak, istražitelji nemaju dilemu.

Maloletnik je ispitivan na više okolnosti, a kao jedan od glavnih dokaza predočeni su mu telefonski listinzi i poruke iz mobilnog telefona.

Pročitajte još: ADVOKATI ZORANA MARJANOVIĆA O SUĐENJU DECENIJE - Evo kako se muž Jelene Marjanović osećao na optuženičkoj klupi gde se nalazi zbog zločina koji je godinama NAJVEĆA MISTERIJA SRBIJE

#Nikšić

#Ubistvo

'