AKTUELNO

Mlada policajka iz Zadra udaljena je iz službe nakon incidenta u kojem je povređena dok je pokušavala da spreči sukob između dva muškarca, koji je izbio upravo zbog nje.

Nešto pre ponoći na parkaralištu benzinske pumpe u Zadru došlo je do sukoba između 24-godišnjaka s kojim je policajka ranije bila u vezi i 30-godišnjaka s kojim je bila kasnije. Gnevni stariji muškarac je nasrnuo nožem na mlađeg, koji je povređen, kao i policajka (28) koju je 24-godišnjak udario.

Nakon što je ranjen, mlađi muškarac je seo u automobil i zaleteo se ka paru, ali nije uspeo da ih povredi, dok je stariji muškarac oštetio njegovo vozilo. Policija je saznala da je par prethodno upućivao pretnje 24-godišnjaku.

U trenutku kada se incident dogodio policajka je bila van službe, ali je ipak protiv nje podnet zahtev za pokretanje disciplinskog postupka koji je rezultirao otkazom, piše Zadarski.hr.

Mlađi muškarac se tereti za pokušaj nanošenja teške telesne povrede u pokušaju i nanošenje telesne povrede, dok se 30-godišnjak sumnjiči za pokušaj teške telesne povrede i oštećivanje tuđe stvari.

Takođe se za krivično delo pretnje sumnjiče 30-godišnjak i policajka. Svo troje su uz krivične prijave predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

#Hrvatska

#Zadar

#tuča

'