AKTUELNO

Izjava o kojoj bruji region!

Renata Vinšek, dugogodišnja frizerka predsednice Kolinde Grabar-Kitarović, na svom Fejsbuk profilu oštro je napala suprugu predsedničkog kandidata Miroslava Škore.

Foto: Facebook.com/Renata Vinšek

Uz tekst, u kojem ističe koliko bi bila razočarana ako bi Kim Ann Škoro postala prva dama Hrvatske, objavila je link ka intervjuu Škorine supruge.

- Tužno ako prva dama Hrvatske slučajno budete Vi, gospođo Kim, sa srpskim crvenim krvnim zrncima, venčani u pravoslavnoj crkvi. To će biti presedan u svetu, a moja Hrvatska i mi Hrvateki poznati kao nikad složni. Imaćemo Srpkinju za prvu damu, tužno, ne mogu sakriti svoje razočarenje - napisala je Renata Vinšek pa dodala da bi mogla da se odseli u Ameriku, gde je Kim Ann Škoro bila u vreme rata.

Foto: Facebook.com/Renata Vinšek

Jedna od najpoznatijih zagrebačkih frizerki koja se penzionisala i zatvorila svoj salon, bila je frizerka i prvog hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, piše "Jutarnji list".

Kroz njen salon prošle su brojne muzičke, glumačke i sportske zvezde poput pokojne Ene Begović, Alke Vuice, Ksenije Urličić, Sanje Doležal, Tereze Kesovije i mnogih drugih.

#Frizerka

#Kolinda Grabar Kitarović

'