AKTUELNO

U pucnjavi koja se dogodila danas oko 10 i 30 sati ispred jednog restorana u Baru, ubijen je Jovan Klisić (28), a ranjen Velizar Gardašević, saopšteno je iz Uprave policije.

Nakon što je u Klisića i Gardaševića ispaljeno više hitaca, napadači su tokom bekstva napravili karambol na parkingu u Ulici Jovana Tomaševića, i tom prilikom oštetili veliki broj automobila i nekoliko kontejnera.

Klisić i Gardašević su u pucnjavi ranjeni i transportovani u Opštu bolnicu u Baru. Međutim, ubrzo nakon prijema u Bolnicu Klisić je podlegao povredama.

Automobil marke “Seat”, za koji se sumnja da je korišćen u današnjoj pucnjavi, pronađen je zapaljen u Bjelišima iznad pruge. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog događaja.

Foto: Printscreen YouTube/Barinfo Tv

Klisić i Gardašević su od ranije poznati policiji i policija ih je označila kao bezbednosno interesantne osobe.

Jovan Klisić važi za jednog od vođa “barskog klana”. On je krajem avgusta pušten iz zatvora u Spužu.

Nakon što je pušten na slobodu, policija je u nekoliko navrata pozivala Klisića na informativni razgovor, a pretresali su i automobile koje koristi. Međutim, nisu pronašli ništa sporno kod njega.

Velizar Gardašević koji slovi za bezbednosno interesantnu osobu je prema pisanju medija u avgustu ove godine najverovatnije bio meta incidenta, kada je naoružan muškarac sa maskom na licu upao u restoran “Savoja” u Baru, u kome je on stalni gost.

#Pucnjava

'