AKTUELNO

U direktnom sudaru kod Vinkovaca poginuo je dvogodišnji dečak, njegova petogodišnja sestra je lakše, a majka teže povređena.

Uzrok nesreće su verovatno klizav put i neprilagođena brzina. Majka dečaka Dujeta, Jelena (32), iz sela Antin kod Vinkovaca, je vozila u krivini u suprotnoj traci i udarila u automobil koji je dolazio iz drugog pravca.

Vatrogasci, policija i hitna pomoć su na lice mesta izašli odmah po pozivu. Putnici drugog automobila su povređeni i zbrinuti u bolnici, u pitanju su 43-godišnjak i 38-godišnjak iz Silasa.

Kako prenosi portal “Novosti”, Jeleni su letos preminuli otac i muž, a meštani se pitaju kakvo je to prokletstvo u ovoj porodici.

-Moj mali unuk, naš predivni anđeo Duje, nije napunio tri godine, a sada ga, nažalost, više nema - rekao je dečkov deda.

Stanovnici Antina su u šoku. U dvorištu porodične kuće su baka i deda, sestra Dujinog pokojnog oca Krune koji je izgubio bitku sa teškom bolešću.

- Šta da kažem, ne mogu da verujem da se ovo događa - kaže njegova tetka. Ona još uvek nosi crno u znak sećanja na pokojnog brata, a sada je za porodicu stigla nova tragedija, prenose hrvatski mediji.

Meštani kažu da je put na kojem je mališan poginuo pun krivina i nepodoban za vožnju.

#Nesreća

'