AKTUELNO

Vest o njegovoj smrti potresla je mnoge, a od juče, kada se tragedija dogodila, od njega se preko drušvenih mreža opraštaju mnogi.

Mladi konobar Tiuan Barić (24) preminuo je od povreda koje je zadobio kada ga je pogodio metak koji je ispalio Marko Gudalo, vlasnik restorana "Konoba" u kojem je radio.

Vest o njegovoj smrti potresla je mnoge, a od juče, kada se tragedija dogodila, od njega se preko drušvenih mreža opraštaju mnogi.

- Nemam snage ovo da izdržim, kao da sam izgubila pola srca svog... Juče smo sedili, a danas sedimo i čekamo te, mislim doći ćeš. Pa s vrata odmah sa svojim šalama. Koliko tuge, suza i bola nam je ostalo. Koliko uspomena, smeha i naših šala. Koliko planova nam je ostalo... Samo nam je praznina ostala. Nisam Imala brata rođenog, ali ti si mi bio. Jednog dana svi ćemo se sresti i naše planove ispuniti. Počivaj u miru, Tiko moj - napisano je u jednoj poruci na Fejsbuku.

Foto: Facebook.com/Tiuan Baric

Podsetimo, do ubistva u restoranu "Brvnara" u Zelenom Viru kod Banjaluke, prema prvim informacijama, došlo je nesrećnim slučajem.

Ubistvo se dogodilo juče ujutro oko 6 časova. Inače, Marko je vlasnik pomenutog restorana, a nesreći mladić dugo je radio za njega u restoranu.

Prema saznanjima medija, u pomenutom restoranu su se okupili kako bi išli da seku Badnjak.

- Navodno je vlasnik restorana izvadio pištolj kako bi nešto pokazao i u tom trenutku on je slučajno opalio i pogodio konobara. Hitac je konobaru naneo povrede od kojih je ubrzo preminuo - rekao je izvorOn je dodao da najverovatnije nije postojala namera vlasnika "Brvnara" da ubije konobara..

#Banjaluka

#Konobar

#Smrt

#Tragedija

'