AKTUELNO

Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbiji Miodrag Linta pozvao je danas sve građane da u potpunosti poštuju mere Vlade Srbije čiji je "krajnji cilj da se pobedi nevidljivi i opaki neprijatelj zvani korona virus u što kraćem roku i sa što manje posledica".

 "Svi građani bez izuzetka treba da pokažu maksimalnu ozbiljnost, odgovornost i disciplinu i da budu svesni ključne činjenice da samo od svih nas zavisi da li ćemo u što kraćem roku zaustaviti širenje korona virusa ili njegovo širenje svesti barem na minimum do pobjede nad njim", naveo je Linta u saopštenju za javnost.

On je istakao da je zbog toga od izuzetne važnosti da političke stranke i druge organizacije ostave sve razlike po strani i da u ovom izuzetno teškom trenutku ne skupljaju političke poene. 

Linta je posebnu zahvalnost i divljenje odao doktorima i zdravstvenim radnciima ali i zahvalnost svim zaposlenim u medijskim kućama, prodavnicima, apotekama, firmama, vojnicima, policajcima i svima onima koji svakodnevno dolaze na svoja radna mjesta da bi sistem funkcionisao i bio na usluzi građanima za vrijeme vanrednog stanja. 

"Masovni aplauz svake večeri u 20 časova je jedan od najboljih načina da pokažemo ljubav prema Srbiji i Srpskoj i da kao narod nismo klonuli duhom već da imamo snage da se borimo i izborimo sa novom planetarnom pretnjom", zaključio je Miodrag Linta.

#Miodrag Linta

'