AKTUELNO

Ivona Đ. (22) iz Foče pretukla je drugaricu Miju M. (22) iz Pala i makazama joj odsekla kosu, te je porezala po licu, nakon svađe zbog momka.

Slučaj se odigrao u utorak uveče u stanu Mije M. u fočanskoj ulici Kralja Petra, piše Srpskainfo.Nezvanično saznajemo da su se devojke i ranije svađale zbog istog momka, a u utorak uveče Mija je pozvala drugaricu da se pomire.Međutim, ponovo su se posvađale, a Ivona je uzela makaze i s njima napala Miju.

– Prvo joj je odsekla pramen kose, a zatim je makazama posekla po licu, glavi i rukama. Pozvana je policija koja je brzo stigla i povređena je odvezena u bolnicu u Foči, dok je osumnjičena ispitana – objasnio je izvor Srpskainfo iz istrage.

Policijska uprava Foča navodeći inicijale saopštila je da im je ovaj slučaj prijavljen juče oko 19.45 časova.

– Prijavljeno je da je M.M. iz Pala napala njena drugarica Đ.I. iz Foče, i nanela joj telesne povrede po telu i glavi sa kojom je pokušala da reši od ranije nastale probleme i nesporazume. Naime, M.M. je pozvala Đ.I. u njen stan da pokušaju rešiti njihov nesporazum ali je Đ.I. uz pomoć odrezala M.M. veći pramen kose, a potom joj i nanela povrede u vidu ogrebotina i rasekotina na glavi i telu. Policijski službenici su povređenu M.M. odvezli u Univerzitetsku bolnicu Foča gde joj je ukazana lekarska pomoć, a o događaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje – saopštila je policija.

#Fizički napad