AKTUELNO

Naknadno je utvrđeno da je muškarac pozitivan na korona virus.

Pedesetčetvorogodišnji N. V. iz Visokog, koji je danas pretio da će pucati ako neko pokuša da uđe u sobu dobojskog hotela "Park" u kojoj se zaključao, pozitivan je na virus korona, tako da su tri policajca koja su bila u kontaktu sa njim upućena u samoizolaciju.

Policija u Doboju danas je imala nesvakidašnju intervenciju, nakon što im je prijavljeno da se N. V. iz Visokog zaključao u sobu u dobojskom hotelu, pa zapretio da će pucati ako iko nasilno pokuša da u sobu uđe.

- Policajci su iz hotela evakuisali osoblje i sve goste, a zatim počeli pregovore s tim muškarcem. S njim su kroz vrata razgovarali oko 20 minuta, te su zadobili njegovo poverenje, a on im je otvorio, nakon čega je stavljen pod kontrolu. Ispostavilo se da nije bio naoružan - rekli su sagovornici "Nezavisnih".

Kako su saopštili iz dobojske policije, N. V. su lekarsku pomoć ukazali pripadnici Službe hitne pomoći Doma zdravlja Doboj, odakle je prevezen na Odeljenje neuropsihijatrije u dobojskoj bolnici.

- S obzirom da je naknadno utvrđeno da je lice N. V. pozitivno na virus korona, tri policijska službenika koja su bila u kontaktu sa njim su upućena u samoizolaciju - saopštili su iz Policijske uprave Doboj.

#Doboj

#Hotel

#Pucnjava