AKTUELNO

Dečak je nestao u četvrtak popodne.

Potraga za nestalim dečakom Vukašinom Samardžijom biće nastavljena danas. Iz Civilne zaštite Nevesinja pozvali su sve ljude koji su spremni da pomognu da dođu od osam do deset sati u Seoski dom u Krekovima gde će dobiti raspored.

Mole se i meštani Bojišta da pregledaju štale i pomoćne objekte posebno u blizini dečakove kuće, prenosi Avaz.

Jučerašnja potraga, nažalost, nije donela nikakve rezultate. Pretražen je teren Nevesinjskog polja od Bojišta do Krekova i Plužina i nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi se pouzdano mogli dovesti u vezu sa dečakom.

Pas šarplaninac koji je bio sa dečakom kada je poslednji put viđen pre nestanka vratio se kući juče oko 15 sati, dok bicikl nije pronađen.

Foto: MUP Republike Srpske

Podsetimo, dečak je nestao u četvrtak popodne. Visok je oko 130 centimetara, sitne je građe, crne kose i crnih očiju.

Vukašin je poslednji put viđen u jakni plave boje sa belim šarama, a na sebi je imao i sivu trenerku i braon gumene čizme.

Više od stotinu pripadnika Gorske službe spasavanja BiH sa psima tragačima, policija, civilna zaštita, vatrogasci, planinari, lovci, rodbina i građani Nevesinja juče su tragali za dečakom. Danas će se u akciju uključiti Helikopterski servis RS, pripadnici službi zaštite i spašavanja Trebinje i dronovi Civilne zaštite RS, piše Radio Nevesinje.

#Vukašin Samardžija