AKTUELNO

Premijer Zdravko Krivokapić ocenio je danas zabrinjavajućim to što, kako je rekao, određeni politički krugovi očekuju od njega, a imaju veći uticaj da preko Srpske liste (SL) problem uhapšenog Podgoričanina na Gazimestanu i dođu do istine Umesto toga, kazao je Krivokapić "odmah su optužili premijera da ima neke veze na Kosovu".

"Istina je samo jedna i ona će kad tad pobediti", kazao je Krivokapić, koji je učestvovao na konferenciji povodom devet godina od početka pregovora Crne Gore sa EU.

On je, kako prenosi portal RTCG, rekao novinarima da se diplomatija Crne Gore uključila u slučaj hapšenja crnogorskog državljanina na Kosovu. Ne može, kazao je, "izjava premijera jedne države da utiče na odluke druge države".

Krivokapić, koji se ranije danas nije odazvao pozivu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) zbog izjave da mu je specijalni državni tužilac Milivoje Katnić "spremao hapšenje zbog veleizdaje", ako potpiše Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom u Beogradu, kaže da će to učiniti, "ako ga budu zvali".

Autor:

#Podgorica

#Srpska lista

#Zdravko Krivokapić