AKTUELNO

Podgorička policija je u večernjim satima asistirala Komunalnoj koja je vršila kontrole radnog vremena ugostiteljskih objekata.

Na društvenim mrežama objavjen je snimak incidenta koji se 2. jula u večernjim satima dogodio Podgorici. Iz Uprave policije je saopšteno da je zbog napada na njihove službenike saslušano šest osoba.

Kako je ranije saopšteno iz Uprave policije, po dolasku njihovih pripadnika više gostiju je, izrazilo negodovanje zbog aktivnosti Komunalne policije, te da je tokom provere došlo do napada na policijske službenike, pa je sa lica mesta dovedeno i saslušano šest osoba.

- O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom koji je naložio da se slobode liši V.M (39), vlasnik kontrolisanog ugostiteljskog objekta zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na štetu policijskih službenika. Takođe, slobode je lišen T.E. (38) zbog sumnje da je izvršeno krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti na štetu policijskih službenika. M.N (28) je lišeno slobode zbog počinjenog prekršaja iz čl. 11 Zakona o javnom redu i miru (ometanje policijskih službenika u vršenju službene dužnosti) - saopšteno je iz policije.

Protiv ostala tri lica podneti su prekršajni nalozi za prekršaj iz oblasti Zakona o ličnoj karti, nakon čega su pušteni iz policije.

#Podgorica

#tuča