AKTUELNO

Na području zabeležen je nesvakidašnji slučaj, kada je muškarac u alkoholisanom stanju ukrao sanitetsko vozilo Službe hitne medicinske pomoći. Njega je policija posle događaja pronašla i uhapsila.

Kako je prijavljeno, po pozivu osobe S. K. iz Brčkog, tim Službe hitne pomoći je došao na adresu u ulici H. Šalapića u Brčkom, da bi nakon ulaska medicinskog tima u kuću, S. K. ukradeno vozilo Službe hitne pomoći i udaljilo se u nepoznatom pravcu , rekli su iz brčanske policije.

Odmah posle dobijanja prijave, organizovane su hitne mere potrage za ukradenim vozilom, piše Klix.ba..

U saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske-Policijska stanica Modriča, ukradeno vozilo i osoba S. K. su pronađeni na području Modriče, dodali su iz policije.

O događaju je upoznat dežurni tužilaca Tužilaštva Brčko distrikta, nakon čega je izvršen uviđaj na mestu događaja i ukradeno vozilo je vraćeno predstavnicima JZU Brčko.

Kako su precizirali iz policije, kod S. K. koji je rođen 1979. godine u Brčkom, gde i stanuje, utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,8 promila, te je on lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo krađa.