AKTUELNO

Pretraženo nekoliko kilometara na vodi, današnja potraga bila bezuspešna.

Potraga za trinaestogodinjim dečakom koji se utopio u reci Savi, nastaviće se i sutra s obzirom da ronioci do sad nisu imali sreće da ga pronađu, dečak je upao u reku usled igre sa drugim vršnjacima.

Aleksandra Malinović iz Republičke uprave Civilne zaštite rekla jeda je vršena potraga nekoliko kilometara na vodi, te da su ronioci iz ronilačkog kluba iz Bijeljine takođe bili priključeni u potragu, piše Srpskainfo.

– Za sad se potraga završava, dečak je nestao oko 16 časova. Što se tiče sutrašnjih aktivnosti, pripadnici SAJ, ronilački tim će se pridružiti i radiće u saradnji sa Policijskom upravom Bijeljina kao i sa ostalima pripadnicima Republičke uprave civilne zaštite. Za danas nažalost nemamo nikakvih rezultata – rekla je Malinovićeva.

Navodi da detalja nesreće za sad nema puno, te da sve što su saznali jeste da su se tri dečaka igrala pored reke i da je jedan od njih iznenada počeo da vrišti i počeo da se utapa, prenosi ATV.

– Jedan od očevidaca sa vikendice je pokušao da mu pomogne i do nekog trenutka ga je počeo da prati u vodi dokle ga je video, međutim tu mu se gubi svaki trag. Pokazano nam je mesto gde dečak nestao, a koji je pretražen i sve, ali za sada nikakvih naznaka nema – rekla je Malinovićeva.

Autor:

#Dečak

#Reka

#Sava

#Tragedija