AKTUELNO

Stravična saobraćajna nesreća kod Mostara odnela je četiri osobe, dok su još četiri osobe u bolnici.

Kako je jutros saopšteno, u automobilu reno poginuli su otac, majka i sin. Drugo dete, devojčica, bori se za život u bolnici.

U međuvremenu je otkriven identitet preminule porodice.

„Sa neizmernom tugom i bolom saopštavamo da je naša članica Marijana Krstić tragično preminula zajedno sa suprugom i sinom. Marijana je bila dugogodišnji istaknuti član HDZ BiH TO Ortiješ i ostavila je neizbrisiv trag u svom radu i delovanju. Porodici izražavamo iskreno saučešće Počivaj u miru u miru Božijem“, objavljeno je na Fejsbuk stranici Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača.

Na Fejsbuku se oglasio i gradonačelnik Mostara

"Strašna saobraćajna nesreća u Mostaru šokirala je i sve nas ostavila u nevjerici. Izražavam saučešće porodicama i rodbini tragično poginulih. U ovoj teškoj situaciji učinićemo sve da pomognemo porodici. Neka preminuli počivaju u večnom miru Gospode“, napisao je gradonačelnik Mostara Mario Kordić na svom Fejsbuk profilu.

Udes se dogodio oko 20.00 časova na magistralnom putu u mjestu Buna, kada su se pod još neutvrđenim okolnostima sudarili Renault Senic i BMW X5, a u udesu je učestvovalo drugo vozilo marke Mercedes. Tročlana porodica, bračni par i dete od devet godina, poginuli su na licu mesta, kao i vozač drugog vozila.

Putnici iz BMW i Mercedesa zadobili su teške tjelesne povrede i prebačeni su u Univerzitetsku kliničku bolnicu u Mostaru. Uviđaj na mjestu udesa trajao je pet sati, zbog čega je obustavljen saobraćaj na magistralnom putu koji vodi od Mostara prema Čapljini i Metkoviću.

Autor: