AKTUELNO

Prema najavama meteorologa prvi sneg u Beogradu može se očekivati 22. novembra, ali kako vremenske prilike pokazuju, prvi sneg je već došao nadomak Srbije i samo što nas nije zasuo niskim temperaturama.

Kako je bilo najavljeno, nedelja je donela promenu vremena u čitavom regionu, pa tako i u Srbiji, ali i okolnim mestima.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

Iako je u većini predela suvo, padavina ima u Hrvatskoj i to uz granicu sa BiH, a na Dinari i Kamešnici je počela da pada susnežica.

U najvišim delovima planina iznad 1.600 metara nadmorske visine temperatura je pala na samo jedan stepen iznad nule uz snežne pahulje.

Prema podacima meteorološke stanice na Velikoj Duvjakuši, Bura duva na udare do 50 kilometara na sat, pa je subjektivni osećaj ispod – 5 stepeni.

U Srbiji se tokom današnjeg dana očekuje umereno do potpuno oblačno i osetno hladnije vreme, mestimično sa slabom kišom, koja će do kraja dana na visokim planinama preći u sneg.

#Hrvatska

#Sneg

#Temperatura

#Vreme

'