AKTUELNO

Ovo će se zauvek pamtiti.

Prvu sezonu rijaliti programa "Zadruga", koji i danas pomera sve granice obeležio je ljubavni trougao koji su činili Kristina Kockar, Luna Đogani i Slobodan Radanović. Sve je krenulo kada su Sloba i Luna priznali osećanja jedno prema drugom iako je pevač u tom trenutku bio oženjen sa Kristinom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba prvih dana nije želeo da govori o zbližavanju sa drugom devojkom, a mnogi smatraju da je glavna prekretnica bio razgovor sa majkom Draginjom Radanović, nakon čega je ovaj nekadašnji zadrugar odlučio da svima kaže da je u romansi sa blogerkom.

Foto: RTV Pink

Oni su uživali u svojoj ljubavi, mnogi zadrugari su ih podržavali, a onda se sve promenilo kada je na današnji dan u Belu kuću ušla upravo Kristina Kockar, koja je na kraju odnela pobedu, a tokom njenog ulaska išla je pesma "Stjuardesa" koju je Sloba posvetio njoj.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ovo je pesma za mene? Ćao svima! Gde si, Slobodane, kako si? Da li se držiš? Super! Ako sam preživela njih (Lunu i Slobu), mogu i ovo, ja sam uvek gde treba - govorila je Kija tada.
Dno dna! Jesi srećna, Maco? Mene briga, bre! - pričala je Luna tada.

Foto: RTV Pink

Kada se pojavila na vratima "Zadruge" svi su bili šokirani. Sloba ju je tada zbunjeno gledao, dok je Luna Đogani sve vreme držala spuštenu glavu. Nakon što se oporavila od šoka, Luna je sve vreme odmeravala Kristinu, koja nije nimalo obraćala pažnju na nju, da bi se onda povukla u sobu.

Foto: RTV Pink

Kristina Kockar nakon svega je ostala bez supruga od kog se razvela nakon izlaska iz rijaliti programa "Zadruga" u kom je odnela pobedu. Kockareva je nastavila vredno da radi i nastupa, posvetila se muzičkoj karijeri, objavila dva velika hita "Ne vraćam se na staro" sa grupom Ministarke i singl "Potpis", a postala je i članica žirija najgledanijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars".

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo kada je na današnji dan pre tačno godinu dana u rijaliti program "Zadruga" ušla Kristina Kockar možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze ispod u nastavku teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'