AKTUELNO

Nije joj lako da sina gleda u tom stanju!

Odnos Baneta Čolaka i Zerine Hećo već danima intrigira javnost, a iako su navodno odlučili da stave tačku na svoju vezu, niko nije siguran da je to zaista ono što žele. Zbog celokupne situacije u kojoj se našao, Čolak ima trenutke kada izgleda kao da je na ivici nervnog sloma, a sve to veoma brine njegovu majku Jasminu.

Foto: Privatna arhiva

Kada sam gledala to kad se dešavalo, bilo mi je zaista strašno. Jako mi je bilo teško to da gledam, on je moj sin i ne volim kad ga vidim da pati. E sinoć, kad su gledali sve te priloge, malo je drugačija atmosfera bila, Miljana je čak i brojala koliko je puta opsovao (smeh). Iskreno da vam kažem, dok god psuje, dobro je. Bolje je kad čovek kroz psovke izbaci sve, ako će se samo tako nastaviti, neka psuje do mile volje. Bitno je da se nikome ne zamera, a ovo je bezbolno - rekla je Jasmina za portal Pink.rs.

Foto: RTV Pink

Ona redovno prati sve što se dešava u impresivnom gradu nadomak Beograda, a odnos njenog sina i Zerine Hećo izaziva u njoj nemire. Jedino što Jasmina želi jeste da se sve reši:

Ja bih zaista volela da njih dvoje što pre reše sve, da odluče da li su zajedno ili ne. Ovo je već bolno za njih i ja se sekiram što se Bane nervira, i ta njegova kilaža, vidim da je tek sad počeo malo da jede. Baš me sekira sve to i volela bih da što pre reše, pa kako god ispalo. Ja ću biti srećna sa svakom njegovom odlukom, ali samo da se reši. Ako odluči da ostane sa Zerinom, ja ću biti srećna, ako smatra da je bolje da ne budu zajedno, biću srećna. Meni je sreća moje dece najvažnija na svetu. Ovaj odnos toplo - hladno nikome ne prija - zaključila je ona.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: BROJI MINUTE KADA ĆE PONOVO UĆI U ZADRUGU: Evo šta Sloba očekuje od Lune kada se večeras BUDU OPET SRELI U RIJALITIJU!

Da li će se Jasminina želja ispuniti i hoće li Bane i Zerina rešiti sve nesuglasice ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Bane Čolak

#Jasmina Čolak

#Rijaliti Zadruga

'