AKTUELNO

Teško joj sve palo.

Četvrtkom u studiju najgledanijeg rijaliti programa u ovom delu Evrope "Zadruga 2" gostuju porodice zadrugara. Ovog puta voditelj Ognjen Nestorović ugostio je majku Lune Đogani, pevačicu Anabelu Atijas.

Foto: RTV Pink

Nakon video-snimka sa žurke koja je bila u utorak uveče, a na kojoj je gostovao Sloba Radanović, kada je Aleksa Savić za Lunu Đogani pevao pesmu "Samo se noćas pojavi", Anabela Atijas nije moga da iznese svoj stav do kraja, već je zaplakala.

Foto: RTV Pink

Ja sam odlučila da budem u senci ove godine. Nisam joj dobro donela kada sam radila neke stvari. Ja sam neko ko bezuslovno poklanja sebe. Nabili su mi da su sve to što je loše doživela, doživela jer sam se ja umešala u sve. Kako jedna majka tačno treba da se postavi i ponaša? I da je ubila, ja bih išla u zatvor da je posetim. Osećam da ona sada izbacuje tu bol koja je prejaka. Volela bih da mogu da uzmem deo te boli na sebe. Nije meni bilo lako da je gledam. Ja samo nisam želela da tog čoveka ikada osudim, samo sam razumevala. Ne osuđujem ga ni sada, on ima pravo na svoj izbor - rekla je Anabela.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Preponosna sam na nju, nema u njoj zla, ona u besu, u afektu kao da želi da ga samoj sebi zgadi. Boji se toga da više nikada neće biti ona Luna. Nikada joj ništa nisam prebacivala, čak i kada je govorila da je donela pogrešnu odluku. Imala je teške faze posle rijalitija. U tim fazama zvala je svog tatu, mene je izbegavala da zove - govorila je majka zadrugarke.

Foto: RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autori: S. K. / K. K.

#Anabela Atijas

'