AKTUELNO

Tvrdi da nisu verovali i njihovu ljubav.

Lav Pajkić, autor i voditelj emisije "Kontravizija", ove nedelje u svom studiju ugostio je učesnicu prve sezone rijaliti programa "Zadruga", Sanju Stanković. U Beloj kući trenutno boravi Sanjina devojka Jovana Tomić Matora.

Foto: RTV Pink

U "Kontraviziji" Sanja je izjavila da joj veoma teško pada što su ona i Matora trenutno udaljene, ali i komentarisala to što je jedino njihova veza iz prve sezone najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, opstala.

Foto: RTV Pink

Meni je žao i zbog Sare i Vojketa i zbog Teodore i Anđela, ali sa druge strane mi je drago što smo mi opstale, jer su mnogi govorili kako ću ja da se vratim na muškarce i da ću je ostaviti. Mi smo se izborile sa pritiskom i najbitnije je da se podržavamo - izjavila je Sanja.

Foto: RTV Pink

Mi smo na javnoj sceni prvi gej par koji je u vezi. Mi nemamo problem. Jovana i ja nikada nismo želele dok smo bile u Zadruzi da se ljubimo javno. To gleda i moja i njena porodica i neki ljudi koji se ne slažu sa tim - dodala je Sanja u Kontraviziji.

PROČITAJTE: MUČI ME JOVANA, NE SPAVAM NOĆIMA: Sanja jedva da je ušla u studio, a već je počela da se žali na Matoru! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'