AKTUELNO

Da li će ih neko prepoznati?

Kada zadrugari saznali da večeras niko od njih neće biti izbačen, u Beloj kući je sve odisalo harmonijom i raspoloženjem. U studiju su naročito oduševljeni bili Mika i Rade Vasić koji su presrećni zbog Gibinog ostanka u rijalitiju.

Kako je Veliki šef pun iznenađenja, on je odlučio da Mika i Giba zamene svoje uloge na nedelju dana, a to je voditeljka Dušica Jakovljević saopštila Miki, zbog čega se on i te kako obradovao.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki šef je odlučio da tebi da tajni zadatak. Otići ćeš u Rajski vrt, srešćeš se sa Gibom. Ti ćeš ostati tamo, a Giba će nam se pridružiti u studiju. Tamo ćeš provesti sedam dana, a ukoliko nijedan zadrugar ne primeti da ste se vas dvojica zamenili, obojica ćete postati ravnopravni učesnici rijalitija Zadruga - saopštila je Dušica Miki odluku, zbog čega je on bio i te kako uzbuđen, a njegovom ocu su potekle suze, jer su ga obuzele emocije.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo su suze radosnice. Drago mi je što je Veliki šef doneo ovu odluku i drago mi je što ću videti svog drugog sina, malo sam ga se poželeo - pričao je kroz suze Rade.

Pročitajte još: NEMA NEVINIH! Miki progovorio o svađama Ljube Pantović sa porodicom, a onda ŽESTOKO OSUDIO Brendona, pa poslao poruku njegovoj porodici! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'