AKTUELNO

Ona je do sada ovu kožnu bolest imala samo na nogama, međutim, izgleda da je stres doprineo tome da se njeno stanje pogorša.

Iako se dugo borila sa psorijazom, čini se da se od nemilih događaja u proteklom periodu starletino zdravstveno stanje pogoršalo.

Kim Kardašijan je otkrila kako se ova autoimuna bolest proširila i na njeno lice, a sve prouzrokovano stresom zbog pljačke u Parizu.

Ona je ovo podelila sa pratiocima na društvenoj mreži Tviter, s obzirom na to da se ove nedelje vratila na društvene mreže.

Čekaj, zašto sada imam psorijazu i na licu? - upitala je starleta u tvitu.

Ona je do sada ovu kožnu bolest imala samo na nogama, međutim, izgleda da je stres doprineo tome da se njeno stanje pogorša.

Ova autoimuna bolest joj je dijagnostifikovana pre sedam godina, kada je posetila dermatologa, što su gledaoci imali priliku da vide u njenom rijalitiju "Keeping Up With Kardashians".

Psorijaza se može držati pod kontrolom, ali se može i pogoršati - i to okidačima kao što su stres, kog je u starletinom životu u proteklom periodu bilo dosta.

U oktobru je tokom pariske Nedelje mode opljačkana u svom apartmanu, a taman kada je počela da se oporavlja, njen suprug Kanje Vest doživeo je nervni slom, zbog čega je Kim non stop bila uz njega.

Ona je uvek otvoreno govorila o svojoj bolesti.

Uvek se nadam leku, naravno, ali u međuvremenu, učim da to prihvatim kao deo sebe - pričala je svojevremeno najpoznatija starleta.

Kim se trudi da psorijazu drži pod kontrolom ishranom, ali i raznim kremama.

Njena mama, Kris Džener, takođe boluje od psorijaze, koja joj je dijagnostifikovana kada je imala 30 godina.

Autor: M. Đurović

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

#starleta

'